MLS: Németh Krisztián csereként győztes gólt szerzett

Vágólapra másolva!
2020.11.01. 23:41
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszának magyar idő szerint vasárnap késő este rendezett mérkőzésén a Columbus Crew 2–1-re legyőzte a Philadelphia Uniont, a győztes gólt az egy perccel korábban csereként pályára lépő Németh Krisztián szerezte a 84. percben.

Németh Krisztián október elején lett az MLS-ben szereplő Columbus Crew játékosa, és eddig két mérkőzésen kapott lehetőséget, ám gólt még nem szerzett. A Philadelphia elleni bajnokin is a kispadon kapott helyet, így onnan láthatta, ahogy a 37. percben Artur góljával vezetést szerez a Crew, majd az 57. percben büntetőből egyenlít a Union.

A 83. percben aztán Caleb Porter vezetőedző úgy döntött, lehetőséget ad Némethnek, aki élt is vele: alig egy perccel beállása után egy kontra végén gyakorlatilag első labdaérintéséből betalált – Luis Diaz remek beadását belsőzte két lépésről a hálóba –, s ezzel meg is nyerte csapatának a mérkőzést.

Ez volt Németh Krisztián első találata új csapatában, s így elmondhatja magáról, hogy profi pályafutása során immár 9 különböző klubban tudott gólt szerezni.

EGYESÜLT ÁLLAMOK, MLS
ALAPSZAKASZ

Columbus Crew–Philadelphia Union 2–1
Columbus Crew: Németh Krisztián csereként lépett pályára a 83. percben, a 84. percben gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik