I. SZ./T. I. 2020.02.03 22:46 Frissítve: 2020.02.05 13:43

Légiósok: Köszönjük, Dzsudzsák! – al-Ittihad Kalba

Az al-Ittihad Kalba az Instagram-oldalára kitett bejegyzésben hálálkodik Dzsudzsák Balázsnak, aki 2018 óta az egyesült arab emírségekbeli klub játékosa. Dzsudzsákot a korábban a holland utánpótlás-válogatottakban is pályára lépő, a Vitesse-től átigazolt Navarone Foor szerződtetéséért „áldozhatták” be.   

 

Konkrétumot nem ír a klub a bejegyzésben, de sejthető, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya elhagyja a klubot, amelyhez nyárig szerződés köti.

Thank you @balazsdzsudzsak7

157 Likes, 26 Comments - Ittihad Kalba Fc (@ittihadkalbafc) on Instagram: "Thank you @balazsdzsudzsak7 "

Dzsudzsák menedzsere, Vörösbaranyi József néhány nappal ezelőtt azt mondta, a klub kezdeményezte a szélső szerződésének meghosszabbítását, s a magyar játékos jól érzi magát Kalba városában, ugyanakkor a szélső távozását sem zárta ki.

„Természetesen már nem topcsapatokból és topligákból, de elképzelhető a váltás” – hagyta nyitva a kaput az ügynök, miközben leszögezte, nem Európából jöttek a megkeresések.

A klubnál ez a gesztus gyakorlat, január 30-án hasonló köszönetnyilvánítással fordult Dzsudzsák jordániai csapattársához, akit másnap bemutattak új klubjánál.

Szintén Dzsudzsák távozását erősíti meg az albayan.ae nevű emírségekbeli portál híre is, amely szerint a hétfőn bejelentett, a holland Vitesse-től érkező szélső, Navarone Foor konkrétan a magyar játékos helyét veszi át a keretben.

Az arab élvonalban korlátozott számú légióst foglalkoztathatnak csak a klubok, Foor regisztrálásához pedig el kellett engednie valakit az al-Ittihad Kalbának. A klub a cikk szerint Dzsudzsák szerződését bontotta fel, hogy helyet csináljon a 27 éves korábbi holland utánpótlás-válogatottnak.

Vörösbaranyi Józsefet kerestük a hírrel kapcsolatban, de nem kívánta kommentálni, néhány nap türelmet kért.

2021.01.11 13:09:07

Légiósok PÓR KÁROLY

„Hihetetlen, hogy húszévesen ilyen rangos díjra jelölték” – Esterházy Mátyás kulisszatitkokat is elárult.

2021.01.09 21:26:07

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Reménykedve várjuk a hasonlóan sikeres folytatást.

2021.01.08 22:24:50

Légiósok DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Szoboszlai alaptehetsége, jelenlegi játéktudása felette áll az 1997-es Dárdaiénak, aki viszont képes volt arra, hogy kihozza magából a maximumot.