nemzetisport.hu 2020.01.28 21:54 Frissítve: 2020.01.28 23:09

Légiósok: Dzsudzsák hosszabbíthat, Európából nem keresték

Dzsudzsák Balázst marasztalja jelenlegi klubja, Európából viszont nem kapott megkeresést – árulta el a 33 éves szélső menedzsere. A 108-szoros válogatott futballista szerződése nyáron lejár az al-Ittihad Kalbánál. Varga Rolandot vitték volna a télen, Pátkai Máté új szerződést kaphat Fehérváron – tette hozzá Vörösbaranyi József.

Dzsudzsák Balázs szerződését meghosszabbítaná az al-Ittihad (Fotó: al-Ain Twitter)

 

Vörösbaranyi József az M4 Sport Átigazolás című műsorában elárulta, a magyar válogatottsági rekorder fél év múlva lejáró szerződése tartalmazza a hosszabbítási lehetőséget. Egyelőre nem írta alá Dzsudzsák, képviselője hozzá is tette, a várakozó álláspont a nyári időszakig is eltarthat.

A klub már jelezte igényét, és a térségre jellemzően egy évvel hosszabbítanának.

Elsődleges szempont lehet, hogy megbecsülik a magyar játékost, aki jól érzi magát, de Vörösbaranyi nem titkolta, egyéb ajánlatok is érkeztek a futballistáért. „Természetesen már nem topcsapatokból és topligákból, de elképzelhető a váltás” – hagyta nyitva a kaput az ügynök, miközben leszögezte, nem Európából jöttek a megkeresések.

Kiderült az is, hogy az ugyancsak a Vörösbaranyiék irodája által képviselt Pátkai Máté is meghosszabbíthatja nyáron lejáró szerződését a Mol Fehérvárral. A ferencvárosi Varga Rolandért hiába futott be távoli ajánlat, a két klub közti megegyezés híján nem hagyja el a listavezetőt a télen.

2020.02.07 14:16:42

Légiósok BORBOLA BENCE

EXKLUZÍV INTERJÚ. A szélső nem nyomozza, miért küldték el korábbi klubjától, az al-Ainnál viszont tárt karokkal fogadták.

2020.02.05 11:37:07

Légiósok P. K.

A görögöket lenyűgözte a 12 km-t futó középpályás, megjelentek a sajtóban a szerződésének részletei.

2020.02.03 09:23:51

Légiósok NAGY ZSOLT

„Otthon élhetek azután is, hogy visszavonultam” – 35 ezren a Penarol edzőmeccsén.