Gyepes kölcsönadásáról tárgyalnak a Palace-szal

Vágólapra másolva!
2011.01.01. 16:42
null
Gyepes a Crystal Palace kölcsönjátékosa lehet<br />(Fotó: Action Images)
Helyi sajt&oacute;&eacute;rtes&uuml;l&eacute;sek szerint az angol m&aacute;sodoszt&aacute;lyban szereplő Crystal Palace labdar&uacute;g&oacute;csapata sz&iacute;vesen l&aacute;tn&aacute; a soraiban Gyepes G&aacute;bort, a Cardiff City magyar k&ouml;z&eacute;ph&aacute;tv&eacute;dj&eacute;t. A futballista menedzsere a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, folynak a t&aacute;rgyal&aacute;sok a v&eacute;dő &uuml;gy&eacute;ben, aki k&ouml;lcs&ouml;nbe t&aacute;vozna.

A Daily Mirror szerint a Palace menedzsere, George Burley kész ajánlatot tenni Gyepes Gáborért, aki az őszi szezon végén kegyvesztetté vált a Cardiffnál.

A hírek szerint a Crystal Palace 300 ezer fontot (84 millió forint) fizetne a magyar védő játékjogáért.

Az egyik szurkolói honlap viszont úgy tudja, hogy 200 ezer fontos ajánlat érkezett a magyar futballistáért, amelyet a Cardiff vezetősége el is fogadott.

A magyar védő a Nemzeti Sport Online érdeklődésére elmondta, hogy hallott a Crystal Palace érdeklődéséről, de úgy tudja, hogy kölcsönvenné őt a londoni gárda.

„Konkrétumról még nem tudok beszámolni, de tény, hogy van érdeklődés Gábor iránt a Crystal Palace részéről, és folynak a tárgyalások az ügyben. Egyébként további két-három angol másodosztályú klub is puhatolózott Gábor ügyében. Ha összejön valami, akkor januárban nem végleg, hanem kölcsönbe menne Gábor, és tavasszal térnénk vissza az esetleges folytatásra" – mondta a Nemzeti Sport Online érdeklődésére a futballista ügynöke, Filipovics Vladan.

Gyepes Gábort 2012 nyaráig köti szerződés a Cardiff Cityhez.

Gyepes egyébként elutazott Bristolba a Bristol City elleni mai bajnokira, ám hátsérülése miatt nem léphet pályára a meccsen. Ha a klubcsere összejön, Gyepes osztályon belül vált csapatot. A Cardiff City jelenleg a második helyen, a Crystal Palace pedig az utolsó előtti, 23. helyen áll a Championshipben.

A KEGYVESZTETTÉ VÁLT PRISKIN IS OSZTÁLYON BELÜL VÁLTHAT

Brit lapértesülések szerint az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Swansea City szeretné kölcsönvenni Priskin Tamást az Ipswich Towntól.

 

A twtd.co.uk internetes oldal úgy tudja, hogy a Swansea menedzsere, Brendan Rodgers – aki már a nyáron úgy nyilatkozott, szívesen látná a csapatában a magyar csatárt, akivel a Watfordnál is együtt dolgozott – szeretné megszerezni Priskint.

 

Mint beszámoltunk róla, az Ipswichet irányító Roy Keane decemberben keményen kritizálta a magyar válogatott támadót, aki a Nemzeti Sportnak nyilatkozva elmondta, nem ért egyet a menedzser vádjaival.

 

Priskin esetleges távozása mellett szól, hogy Keane tegnap arról beszélt, valószínűleg elengednek kölcsönbe egy vagy két játékost, hogy új futballistákat igazolhassanak januárban.

 

A 24 éves csatárnak 2012 nyaráig érvényes szerződése van az Ipswich Townnál, amely jelenleg a 18. helyet foglalja el a Championship tabelláján, míg a Swansea a negyedik pozícióban áll.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik