NB III: otthon bukott az ETO II, zsinórban hetedszer kapott ki a Veszprém

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.13. 19:14
A labdarúgó NB III 23. fordulójában a Nyugaton második Győri ETO II otthon 2–1-re kikapott a Balatonfüredtől. A BKV Előre és az Újbuda hazai pályán, a Körmend idegenben nyert. A Középcsoport egyetlen vasárnapi meccsén a Dunaharaszti győzött.

A Középcsoport egyetlen vasárnapi mérkőzésén az ESMTK hazai pályán kétgólos hátrányból állt fel hiába. A Dunaharaszti ugyanis a hajrában megszerezte a győztes találatot Dabasi Károlynak köszönhetően. A hazaiak így sorozatban ötödik bajnokijukat vesztették el.

Nyugaton a BKV 1–0-ra legyőzte a Haladás II-t, amely így sorozatban negyedszer kapott ki a bajnokságban. Ennél is rosszabb szériában van az immár zsinórban hét bajnokin vereséget szenvedő Veszprém, amely ezúttal az Újbuda otthonában szenvedett 1–0-s vereséget. Hiába szerzett már a negyedik percben vezetést a Diósd a sereghajtó Körmend ellen, a vendégek a második félidőben fordítottak és 3–1-re nyertek.

A bajnoki címért küzdő Győri ETO II otthon 2–1-re kikapott a Balatonfüredtől, így pontszámban nem tudta beérni az egy meccsel kevesebbet játszó, listavezető Csákvárt.

LABDARÚGÓ NB III, 23. FORDULÓ
Vasárnapi mérkőzések

KÖZÉPCSOPORT
ESMTK–Dunaharaszti 2–3

A KÖZÉPCSOPORT ÁLLÁSA

NYUGATI CSOPORT
Győri ETO II–Balatonfüred 1–2
BKV Előre–Haladás II 1–0
Diósd–Körmend 1–3
Újbuda–Veszprém 1–0

A NYUGATI CSOPORT ÁLLÁSA

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik