NB III: Gyömbér-gól, FTC-siker, Lázokkal kapott ki az Újpest

Vágólapra másolva!
2016.02.21. 16:07
A labdarúgó NB III 19. fordulójának vasárnapi mérkőzései.

LABDARÚGÓ NB III
19. FORDULÓ
LABDARÚGÓ NB III
19. FORDULÓ

KELETI CSOPORT

Nem volt könnyű a listavezető Nyíregyháza feladata, mert bár a 10. helyezettel mérkőzött meg, az Újpestben többen is játszottak az első csapatból (Kecskés Ákos, Gere Zoltán, Cseke Benjámin, Balázs Benjámin, Lázok János, Mihailo Perovics). A Szpari Szécsi Márk és Pálinkás Gergő góljával 2–0-ra nyert.

A DVSC-DEAC a télen igazolt Takács Tamással támadta a Nyírbátor kapuját, a csatár duplázott, de így is döntetlen, 4–4 lett a vége. Gól nélküli döntetlennel zárult a Felsőtárkány és a DVTK II meccse.

Nyíregyháza Spartacus–Újpest II 2–0
Nyírbátor–DVSC-DEAC 4–4
Felsőtárkány–DVTK II 0–0

Tabella itt!

KÖZÉPCSOPORT

A Budafok Csizmadia Csabával, Urbán Gáborral és Oláh Lóránttal a soraiban 0–0-s döntetlent játszott a Dunaharasztival. Gólokban gazdag meccsen győzte le a Hódmezővásárhely a Paks II-t, a Szekszárd otthon ikszelt a Honvéd-MFA-val, az ESMTK megverte a Monort, a Komló Dabason győzött 1–0-ra.

Dunaharaszti MTK–Budafoki MTE-Újbuda 0–0
ESMTK–Monor 1–0
FC Dabas–Komlói Bányász 0
1
Hódmezővásárhely–Paks II 3–2
Szekszárdi UFC–Bp. Honvéd-MFA 1–1

Tabella itt!

NYUGATI CSOPORT

Az éllovas Ferencváros második csapatában a kezdő tizenegyben kapott lehetőséget Nagy Dominik mellett az első együttes kapitánya, Gyömbér Gábor is, aki a Dorog elleni találkozó egyetlen gólját szerezte.

A Videotonnál a kezdőben volt a Csorna ellen a második csapathoz leküldött Dinko Trebotic, valamint Alhassane Soumah és a nemrég hosszabbító Géresi Krisztián is, a székesfehérváriak 2–0-ra nyertek.

A PAFC II Polonkai Attilával, Fodor Ferenccel, Marko Dinjarral és a válogatott kerettag Kocsis Gergővel a soraiban otthon kapott ki a Diósdtól, az MTK II idegenben győzte le 2–1-re a III. Kerületet, amelynek gólját Kenesei Krisztián szerezte. Nem született gól a BKV Előre–Andráshida találkozón.

Puskás Akadémia II–Diósd 1–2
III. Ker. TVE–MTK II 1–2
Videoton II–Csorna 2–0
Ferencváros II–Dorog 1–0
BKV Előre–Andráshida
0–0

Tabella itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik