V. Á. 2021.07.14 15:36

NB III: Angliában is megfordult kapussal erősített a DEAC

A 21 esztendős kapus, Deczki Máté a labdarúgó NB III-ban szereplő DEAC-ban folytatja a pályafutását. A fiatal játékos korábban három évet légióskodott Angliában – számolt be róla a klub honlapja.

 

Deczki Máté rendszeresen védene a DEAC-ban (Fotó: deac.hu)

 

A DVSC-nevelés Deczki Máté három évet játszott Angliában, ahol a Stoke City utánpótláscsapataiban szerepelt, de a hetedosztályú Hednesford Town együttesénél is megfordult. A 21 éves kapuvédő az elmúlt évadot az NB III-ban szereplő Veszprémnél töltötte, ahol alapembernek számított.

Deczki nemrégiben az NB I-be feljutó Debreceni VSC-nél vett részt egyhetes próbajátékon. A Loki ezt követően szerződtette a kapust, és a több játéklehetőség miatt kölcsönadta a DEAC-nak.

„Jött egy lehetőség, miszerint a DVSC-nél részt vehetek egy hétig próbajátékon, ami jól sikerült, így a klub leigazolt. A több játéklehetőség érdekében kölcsönadtak a DEAC-nak, de nem bánom, mert szeretnék rendszeresen védeni, ami jó alkalom, hogy további rutint szerezzek. Arra törekszem, hogy segítsem a csapatot a célok elérésében. Szerintem reális esélyünk van a visszajutásra, de ezért együtt kell tenni, mert csak akkor sikerülhet, ha minden játékos ugyanúgy gondolkodik és tesz annak érdekében, hogy a csapat a lehető legjobban szerepeljen” – nyilatkozta Deczki a klub honlapján.

Az előző évadot az NB II-ben töltő DEAC a héten jelentette be Gaczella Robert Michael, Virág Ákos és Orosz Marcell átigazolását.

2021.09.13 18:34:39

Labdarúgó NB II NYITRAY ANDRÁS

A KTE Tóth Dániel 75. percben szerzett találatával győzött.

2021.09.15 00:06:00

Labdarúgó NB II VÖRÖS SÁNDOR

A siófokiak gyorsan kétgólos előnybe kerültek, majd a szolnokiak egyenlítettek, ám a csereként pályára lépő Elek Bence a hajrában eldöntötte a három pont sorsát.

2021.09.15 00:15:33

Labdarúgó NB II GELEI JÓZSEF

Az átaludt első félidő után a Csákvár megfordította az állást, mégsem tudta otthon tartani a három pontot az ETO ellen.

2021.09.15 00:28:07

Labdarúgó NB II BERECZ CSABA

Kétszer is egyenlített a Nyíregyháza, de a hajrában a diósgyőriek kerekedtek felül.

2021.09.15 00:49:26

Labdarúgó NB II HORVÁTH GÁBOR

Izgalmas mérkőzésen szerezte meg a három pontot a bakonyi együttes a Békéscsaba ellen.