NB II: több mint 200 NB I-es meccsen pályára lépő kapust igazolt a Nyíregyháza

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.08. 09:55
null
Hegedüs visszatér a Szpariba (Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)
Az NB II 18. helyen álló Nyíregyháza Spartacus a hivatalos honlapján jelentette be, az NB I-ben több mint kétszáz mérkőzést a háta mögött tudó Hegedüs Lajos visszatér a Szpariba.

A kapus korábban a Siófok, az MTK, a Paks és a Puskás Akadémia játékosa is volt, sőt Marco Rossi szövetségi kapitány a bolgár, a szerb és az orosz válogatott elleni mérkőzésekre készülő magyar válogatott keretébe is meghívta.

A 33 éves Hegedüs 2021-ben már volt a nyíregyházi gárda játékosa, ekkor hatszor lépett a csapat színeiben kezdőként pályára. Ősszel még Dunaújvárosban kezdte meg az idényt, most azonban visszatért a Szparihoz, ahol nagy szükség van rá, hiszen az együttes két kapusát is elvesztette az utóbbi időben. Fejér Béla lábára rácsúsztak, így részlegesen elszakadt a bokaszalagja, míg Hrabina Alex derékfájdalmak miatt jelezte, nem képes pályára lépni a soron következő mérkőzéseken.

„Örülök, hogy visszatérhettem! Nagyon nagy bennem a bizonyítási vágy, mert amikor itt voltam, az sem csapat szinten, sem egyénileg nem úgy sikerült ahogy szerettem volna. Nagyon motivált vagyok, segíteni akarok a Szparinak. Igyekeztem magam végig olyan szinten tartani, hogy azonnal bevethető legyek, és a keretet is alkalmasnak tartom arra, hogy elérjük a célokat” – mondta Hegedüs Lajos a Spartacus honlapján.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik