NB II: rutinos védő érkezett Budafokra, egy középpályás távozott

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.06.14. 12:01
null
Fótyik Dominik Kazincbarcikán futballozott legutóbb (Fotó: Bujdos Tibor/Észak-Magyarország)
A belső védő Fótyik Dominik személyében megvan a labdarúgó NB II-ben szereplő Budafoki MTE negyedik nyári szerzeménye, Lőrinczy Attila azonban távozott a klubtól, a középpályás visszatért a Soroksárhoz.

 

Szlovák bajnok, félszáz NB I-es mérkőzéssel rendelkező 30 éves belső védő lett a labdarúgó NB II-ben szereplő Budafoki MTE negyedik nyári szerzeménye. Fótyik Dominik Kazincbarcikáról érkezett Budafokra.

Pozitív gondolatokkal és komoly ambíciókkal írtam alá a szerződésem és alig várom, hogy elkezdődjön a felkészülés – ecsetelte a budafoki klubhonlapnak Fótyik. – Boér Gábort és néhány új csapattársamat korábbról ismerem, Kovács Dáviddal például mindig kemény párharcokat vívtunk egymással. Bízom abban, hogy a BMTE segítségére leszek és együtt megvalósítjuk a terveinket.”

Lőrinczy Attila viszont egy év után távozik a Budafoktól és visszatér korábbi csapatához, a Soroksárhoz, amelyben korábban összesen 69 mérkőzésen 17 gólt szerzett.

A XXII. kerületiekhez kapcsolódó hír még, hogy a második csapatot alkotó BLSZ I-es keretből hat fiatal, Forrai Zoltán, Golda András, Győre Krisztián, Harsányi Dániel, Horváth Tamás és Venczel Zsolt az első csapattal vág neki a munkának, csakúgy, mint a kölcsönből visszatérő játékosok, Farkas Bálint és Mervó Bence.

A Budafok ma délután kezdi meg a felkészülést a 2021–2022-es idényre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik