NB II: biztos DEAC-győzelem; pécsi siker a Fehérvár II ellen

Vágólapra másolva!
2020.07.14. 20:44
A labdarúgó NB II következő idényére készülő DEAC 3–0-ra nyert a harmadosztályú Putnok otthonában rendezett felkészülési mérkőzésen.

A DEAC még veretlen a felkészülési időszakban, a mai mérkőzést megelőzően a Tiszaújvárost és a Békéscsabát is legyőzte, míg a DVSC második csapatával döntetlent játszott.

„Jó iramban futballoztunk, több olyan játékelemet is viszontláttam, amit a tréningeken gyakoroltunk – idézi Balogh Pál vezetőedzőt a deac.hu. – Szintén fontos megjegyezni, hogy az egész találkozón koncentráltan játszottak a srácok. Annak ugyancsak örülök, hogy nem történt sérülés, így minden pályára lépő játékos teljes meccsterhelést kapott. Minden adott a minőségi munkához. Úgy gondolom, megérte elutazni Mádra, bízom benne, hogy az edzőtáborból profitál majd az együttes.”

A szintén NB II-es Pécsi MFC Székesfehérváron vett részt felkészülési tornán, az NB III-as Tatabányától 1–0-ra kikapott, a Mol Fehérvár II-t viszont ugyanilyen különbséggel legyőzte.

NB II-ES FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Putnok (NB III)–DEAC 0–3 (0–2)

A DEAC kezdőcsapata: Tóth D. – Nagy Z., Szabó K., Belényesi Cs., Orosz M. – Damásdi, Takács P., Spitzmüller, Sigér Á., Gyönyörű – Urbin
G: Belényesi Cs., Damásdi, Urbin

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik