NB II: Bartha mellett a ghánai támadó is Mislenyben folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2022.07.02. 15:43
null
Bartha László a Kozármisleny színeiben bizonyíthatja, hogy túllépett csalódottságán (Fotó: Domokos Sándor Bálint)<br />
Bartha László és Clinton Osei a labdarúgó NB II-ben szereplő Kozármisleny FC együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.


Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport értesülései, visszatér a Kozármislenyhez Bartha László. A 35 éves játékos korábban már erősítette a másodosztályban szereplő mislenyi együttest, majd Paksra igazolt, ahol közel egy évtizedig játszott az élvonalban. Ezt követően szerepelt a PMFC-ben, most pedig az NB II-ből feljutó Kecskeméti TE–től érkezik a baranyaiakhoz.

Összesen 292 élvonalbeli találkozó áll a háta mögött, amelyeken 54-szer talált be az ellenfelek kapujába. A rutinos támadó profizmusával, öltözői jelenlétével, a kapu előtti váratlan megoldásaival, gólérzékenységével és játékszervező képességével nagy hasznára lehet az újoncnak.

Bartha László a Nemzeti Sportnak nemrégiben arról beszélt, megviselte, hogy a Paks után a Kecskemétnél sem számítanak a játékára, de összességében a magyar profi labdarúgásban is csalódott.

A másik új kozármislenyi igazolás a ghánai Clinton Osei, aki harmadik évét tölti Magyarországon. A 20 éves, accrai születésű támadó 2020 őszén igazolt Magyarországra. Az MTK U19-es együttesében 17 mérkőzésen 12 gólt szerzett, majd a csatár az élvonalban is bemutatkozhatott, az Újpest FC elleni, 4–0-s sikerből vette ki a részét, majd még kétszer kapott lehetőséget az NB I-ben.

Az előző idényben a klub NB I-es és NB III-as együttesében is pályára lépett – az élvonalban csereként számítottak rá, a harmadosztályban viszont stabil kezdő volt, 22 meccsen 7 gólt szerzett. Most az MTK kölcsönjátékosaként játszhat Mislenyben.

Clinton Osei U21-es korú labdarúgó, így rá nem vonatkozik a külföldi játékosok szerepeltetésével kapcsolatos szövetségi korlátozás.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KOZÁRMISLENYNÉL
Érkezők: Bartha László (Kecskemét), Clinton Osei (MTK – kölcsönbe)
Távozók: Kozics Barna (III. Kerület), Wittrédi Dávid (III. Kerületi TVE), Horvát Gábor (?), Kiszely Dominik (?), Loch Péter (?), Pacéka Norbert (?), Takács Martin (?)
Kiszemeltek: Kulcsár Kornél (Budafok)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik