nemzetisport.hu 2014.07.11 23:24 Frissítve: 2014.11.21 01:45

Szuperkupa: Jó, hogy nem mi indulunk az El-ben - Vignjevics

Miután az Újpest tizenegyesekkel legyőzte a DVSC-Tevát a Szuperkupában, Nebojsa Vignjevics, a lila-fehérek vezetőedzője elmondta, az ország legjobb csapatát győzték le, illetve sok sikert kívánt a debreceniek BL-szerepléséhez. Kondás Elemér szerint megérdemelten nyert az Újpest.

 

„A vége igazi kupadöntőre emlékeztetett – kezdte meccs utáni sajtótájékoztatóját Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője a tizenegyespárbajra utalva. – Az első félidőben nem forogtak veszélyben a kapuk, a másodikban már azért itt is, ott is akadtak helyzetek. A tizenegyespárbaj pedig az idegek harca. Az nyer, aki jobban tud koncentrálni, jobban ki tudja zárni a külső tényezőket. Ebben ma az Újpest jobb volt, megérdemelten nyert. A mérkőzés szolgálta a felkészülésünket, bár az, hogy Kulcsár, Bouadla és Máté is megsérült, nem olyan jó.

Tervezünk még igazolásokat, főként a belső védő és a bal oldali támadó posztjára szeretnénk igazolni. Nem mondom, hogy idény eleji lenne a formánk. Szerintem kissé óvatosabban fociztunk, mert kedden már nemzetközi mérkőzés vár ránk. Ettől függetlenül meg lehetett volna nyerni ezt a találkozót.”

„Köszönöm a gratulációkat – így Nebojsa Vignjevics, a Szuperkupa-győztes Újpest vezetőedzője. – Nehéz meccs volt, de nagyon jó érzés megnyerni egy kupát. Különösen, ha Magyarország legjobb csapata ellen tesszük. A Debrecen többre hivatott, sok sikert kívánok neki a nemzetközi porondon. Gratulálok a játékosaimnak, mert annak ellenére, hogy még nem állunk készen, kilencven percen át jól futballoztunk egy erős együttes ellen.

A mérkőzésen kiegyenlített volt, talán mi kicsit jobbak voltunk. Számunkra jó, hogy nem kell a nemzetközi kupában indulnunk, mert sok volt a játékosmozgás a nyáron, és nincs még kész a keret. Jobb, hogy az építkezésben előrébb tartó DVTK szerepelhet az El-ben. Egy győzelem után még nem mondhatjuk, hogy minden tökéletes. Új, minőségi játékosokra van szükségünk ahhoz, hogy a bajnokságban is kiemelkedőt alkossunk.

”Különös újpesti módszer - „Az edző bezavart minket, nem lőhettünk 11-est"

 

 

 

2021.09.25 08:01:46

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

Magyar feleségével kisbabát vár a Ferencváros korábbi vezetőedzője, aki újra fejest ugrana a munkába.

2021.09.24 19:22:48

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Jeles teljesítmény: a paksiak bátor és hatékony támadójátékkal rukkoltak ki a zalaegerszegiek nagy bánatára.

2021.09.23 19:45:03

Labdarúgó NB I JUDI ÁDÁM

Az Arsenal korábbi tízese szerint a Ferencváros kiemelkedik a jelenlegi magyar mezőnyből – exkluzív interjú a vb-ezüstérmes védővel.

2021.09.23 14:51:25

Labdarúgó NB I P. K.

Az előző két idényben a Fehérvár és az Újpest elleni meccsek után alapozták meg a címvédést.

2021.09.22 18:35:14

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Nincs már veretlen csapat az NB I-ben, a címvédő nyerte a második fordulóból elhalasztott rangadót.