PFLA: új szinten a Bayernnel való együttműködés

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.07. 15:59
A Puskás Akadémia delegációja a tavalyi évhez hasonlóan az idén is Münchenbe utazott, ahol barátságos mérkőzést játszik a két klub U16-os csapata is.

„Újabb szintre emelkedett a Bayern München és a Puskás Akadémia közötti szakmai kapcsolat, amelynek köszönhetően a mi szakembereink a Bayern Campuson, míg a németekéi a Puskás Akadémián dolgozhatnak együtt és gyűjthetnek hasznos tapasztalatokat – tájékoztatott Takács Mihály, a PFLA igazgatója, a klub hivatalos honlapján. – Ezzel kapcsolatban bemutattuk az új sport- és konferencia-központunkat, amely teljesen lenyűgözte őket, és szívből gratuláltak az új létesítményhez. Korosztályos képzésünkben eddig játékosaink az NB III-ba, az NB II-be, a legtehetségesebbek az élvonalig juthattak – a Bayernnel kötött mostani megállapodás legfontosabb része, hogy szakembereink közös munkája során kidolgozzuk annak részleteit, hogy a bajor klub milyen szerepet játszhat tehetségeink fejlesztésében.”„Újabb szintre emelkedett a Bayern München és a Puskás Akadémia közötti szakmai kapcsolat, amelynek köszönhetően a mi szakembereink a Bayern Campuson, míg a németekéi a Puskás Akadémián dolgozhatnak együtt és gyűjthetnek hasznos tapasztalatokat – tájékoztatott Takács Mihály, a PFLA igazgatója, a klub hivatalos honlapján. – Ezzel kapcsolatban bemutattuk az új sport- és konferencia-központunkat, amely teljesen lenyűgözte őket, és szívből gratuláltak az új létesítményhez. Korosztályos képzésünkben eddig játékosaink az NB III-ba, az NB II-be, a legtehetségesebbek az élvonalig juthattak – a Bayernnel kötött mostani megállapodás legfontosabb része, hogy szakembereink közös munkája során kidolgozzuk annak részleteit, hogy a bajor klub milyen szerepet játszhat tehetségeink fejlesztésében.”

A találkozón az is eldőlt, hogy a Bayern München korosztályos csapata jövőre is részt vesz a Puskás–Suzuki-kupán, miután a német klub elfogadta a meghívást.

Október végén a Real Madrid is elfogadta az invitálást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik