Kisvárda: valóban vinnék az edzőt, de nem engedik el

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2021.11.09. 21:04
null
Joao Janeiro egy közelmúltbeli sajtótájékoztatón (Fotó: Árvai Károly)
Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója kedden a klub hivatalos honlapján reagált a Joao Janeiro esetleges távozásával kapcsolatos hírekre – a lényeg: egyelőre a portugál szakember marad a labdarúgó NB I harmadik helyén álló rétközi csapat vezetőedzője.

 

„Valóban, a múlt héten megkeresett egy ügynökség bennünket, hogy vezetőedzőnk számára lenne ajánlata – idézi a kisvardafc.hu Révész Attilát. – Elmondtam az igényünket, hogy milyen áron válnánk meg most tőle, hiszen érvényes szerződéssel rendelkezik klubunkkal. Tárgyalásokig is eljutottunk, de mérlegelnünk kellett, hogy ilyenkor, szezon közben nagyon nehéz megfelelő edzőt találni, nehezebb, mint nyáron vagy télen. Ezért ezt a kockázatot nem szerettük volna bevállalni, miközben büszkék vagyunk rá, hogy játékosaink után már az edzőnk is felhívta magára a figyelmet. Eljöhet majd az az idő, amikor szó lehet az értékesítéséről, ám most fontosabb a hátralévő mérkőzések minél jobb eredménye, emiatt nem tudtunk megállapodni a kérővel.”

Révész Attila nem konkretizálta a kérőt, így csak vélelmezzük, hogy a DAC lehetett az, ugyanis a Nemzeti Sport korábbi értesülései szerint a Németh Antaltól megváló dunaszerdahelyi csapat – Bölöni László mellett – Janeirót szemelte ki a vezetőedzői posztra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik