Honvéd: megműtötték a magyar válogatott szélsőt

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.04.29. 15:47
null
Nagy Dominik a téli felkészülést már a csapattal kezdené meg (Fotó: Dömötör Csaba)
Megműtötték Nagy Dominiket, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd 10-szeres magyar válogatott szélsőjét – írja a klub közleménye.


A 26 éves labdarúgó volt csapata, a Ferencváros elleni bajnokin sérült meg április 16-án. Klubja tájékoztatása szerint elülső keresztszalag-szakadást szenvedett. A játékost csütörtökön megoperálták, s már a gyógytornát is elkezdte.

„Tisztán előttem van a szituáció, egy kontakt nélküli helyzet volt, el akartam indulni, kitámasztottam és letapadt a térdem, hallottam is szakadást. Visszaálltam, mert szerettem volna segíteni a csapatot, azonban nem tudtam folytatni, ezért kellett lecserélni. Aztán jött az igazán rossz hír, sosem volt még komolyabb sérülésem, emiatt is volt fájó hallani a diagnózist. Ráadásul az volt a célom, hogy egy jó szezont produkáljak, minél több góllal, gólpasszal, jó játékkal hozzájáruljak a csapat teljesítményéhez, sajnos azonban a bajnokság végén már nem lehetek ott a pályán. A műtéttel együtt viszont mindent magam mögött hagytam, most már nem szabad ezzel foglalkoznom, jelenleg csak arra koncentrálok, hogy a lehető leghamarabb felépüljek. Ezért dolgozom, a téli felkészülést már a társakkal együtt szeretném végezni” – mondta el Nagy a klub honlapján.

A szélső ebben az idényben 27 tétmérkőzésen 7 gólt szerzett és 10 gólpasszt adott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik