Honvéd: elköszönt a csatár, a kiesőtől pótolhatják

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.06. 08:45
Kedden az Instagram-oldalán köszönt el a Honvéd labdarúgócsapatától a 24 éves kongói csatár, Kadima Kabangu, akinek lejár a szerződése a klubnál. Kispesten már azt is tudják, kit szerződtetnének a helyére...

„Nagyszerű időszakot tölthettem veletek szurkolók és honvédos csapattársak. Szomorúan jelentem be, hogy elhagyom ezt a legendás klubot. Nem volt esélyem, hogy az igazi tudásomat megmutathassam, de megfelelő motivációval a családom és a barátok támogatásával új kihívásokat keresek. A legjobbakat kívánom a Honvédnak az Európa-ligában, mindig a szívemben marad, mint a legjobb klub Magyarországon. Csak a Kispest” – írta a közösségi oldalán a 24 éves Kadima Kabangu, aki 2016 februárjában érkezett Kispestre, de összesen csak 12 bajnokin lépett pályára az NB I-ben, két gólt szerzett.

Kabangu mellett a héten már távozott Bobál Dávid (neki még nincs új klubja) és az MTK-hoz igazoló nigériai Patrick Ikenne-King is, de egyre több kispesti kiszemeltről is hallani.

Továbbra is érdeklődik a Honvéd a 28 éves nigériai védő, Eke Uzoma iránt, s egy másik, legutóbb a Balmazújvárosban szereplő játékost is szívesen látna a kispesti szakmai stáb a keretben. A fővárosiak szeretnék megszerezni a 24 esztendős Bacsana Arabulit is. A grúz csatár 29 bajnokin kilenc gólt szerzett a végül kieső együttesben.


 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL*
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Bacsana Arabuli (grúz, Balmazújváros), Eke Uzoma (nigériai, Balmazújváros – szabadon igazolható)
Távozók: Bobál Dávid (lejár a szerződése), George Patrick Ikenne-King (nigériai, MTK Budapest – szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

*Azok a játékosok nem szerepelnek a táblázatokban, akik az NB I-ben sosem szerepeltek az első keretben, illetve nem is voltak tagjai sosem az első keretnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik