Ha nem is az Arsenalba megy, de Kleinheisler elhagyja a Videotont

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.18. 16:30
null
A válogatottban remeklő Kleinheisler László nem Székesfehérváron képzeli el a jövőjét (Fotó: Földi Imre)
Miközben a Videoton labdarúgócsapatának szurkolói talán még reménykednek abban, hogy a válogatottban remeklő Kleinheisler Lászlót még láthatják ebben a szezonban a fehérváriak szerelésében, a nemzetközi sajtó már tanulja a Fehérváron a második csapathoz irányított támadó nevét. Egyre több csapattal boronálják össze, például az Arsenallal is kapcsolatba hozták, de reálisabbnak tűnik a lengyelországi folytatás. A norvégok elleni pótselejtező első meccsén győztes gólt szerző labdarúgó menedzsere, Nagy Mihály azon dolgozik, hogy már a télen váltani tudjon.
HOGYAN KERÜLT A VIDI II-BE?
Arról, hogy Kleinheisler László hogyan és miért került a Videoton második csapatához, múlt héten hosszabb cikkben foglalkoztunk. Mint arról elsőként beszámoltunk, a támadót nyáron „elfelejtették" meghívni a bajnokcsapat évzáró bankettjére, az aranyérmét is csak jóval később kapta meg, pedig az őszi szezonban játszott a Videotonban, gólpasszai is voltak. Mindezek után a fehérváriak szerettek volna hosszabbítani vele, hogy aztán ismét kölcsönadhassák Felcsútra. További részleteket itt olvashat erről!
Nem hívták meg a bajnokok vacsorájára – Oslóban hős lett!

„A Videotonnal többször tárgyaltunk, de nem változott a helyzet. Kleinheisler László továbbra is a második keretnek a tagja, de az NB III-as gárdában sem szerepelt még. Ezért most azon dolgozom nagy erővel, hogy a télen olyan ajánlatot kapjon érte a Videoton, amelyért már hajlandóak elengedni őt" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a támadó menedzsere, Nagy Mihály.

„Abban biztos vagyok, hogy Kleinheisler László klubot fog váltani. Mindenkinek az lenne az érdeke, hogy ez már a télen megtörténjen. A játékosnak ugyanis arra van szüksége, hogy az Európa-bajnokságig minél több játéklehetőséghez jusson. Januárban, fél évvel a fehérvári szerződésének lejárta előtt már amúgy is szabadon tárgyalhat a kérőkkel, előszerződést is köthet. Éppen ezért a Videotonnak is jobb lenne, ha a télen még pénzt kaphatna érte, semmint hogy ingyen távozzon a nyáron" – tette hozzá a játékosügynök.

Nagy Mihály elmondta, hogy Kleinheislert még akkor fedezte fel, amikor az NB II-ben futballozott.

„Egy német edző barátom már akkor azt mondta, hogy minimum a német másodosztály szintjét eléri. Azóta azonban nagyon sokat fejlődött, mint ezt a válogatottban is bizonyította. Most már folyamatos érdeklődés van iránta több külföldi klubtól, száz százalék, hogy a télen érkezik érte vételi ajánlat" – fogalmazott a menedzser.

A Nemzeti Sport Online már májusban, elsőként jelezte a lengyel Wroclaw érdeklődését, a Lech Poznanban futballozó Lovrencsics Gergő ügyeit is intéző, remek lengyel kapcsolatokkal rendelkező Nagy szerint ez a vonal még most is él. Kérdés, hogy Lengyelország lehet-e a játékos első számú célja, illetve lehet-e realitása azoknak a híreknek, miszerint angol klubok is figyelik a játékost. Oslóban jelen volt az Everton megfigyelője, míg a footballscout24.it a napokban az Arsenalt is a lehetséges kérők közé sorolta.

„Azt el tudom képzelni, hogy angol vagy német klubok is látták a norvégok elleni válogatott meccset, de maradjunk a realitások talaján. Nálam Lengyelországból érdeklődtek, és ezt megfelelő előrelépésnek tartanám, hiszen most az egyik legfontosabb szempont a játéklehetőség. A Wroclaw érdeklődéséről tudok, de más klub is képbe kerülhet még. Mint már említettem, azért dolgozom, hogy a Videoton el tudja védencemet adni a télen" – hangsúlyozta Nagy.

Kleinheisler László gólja a norvégok ellen

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik