Megyei foci: a korábbi NB I-es csatár Bonyhádon lett másodedző

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2024.04.05. 21:47
Gyánó Szabolcs (a képen állva) távozott a Majostól, és a Bonyhád másodedzője lett (Fotó: teol.hu)
Gyánó Szabolcs a Tolna vármegyei I. osztályú Bonyhád VLC szakmai stábjának tagja lett – számolt be róla a klub Facebook-oldala.

 

Gyánó Szabolcs a héten szakmai egyet nem értés miatt távozott az NB III-as Majosi SE-től, ahol technikai vezetőként dolgozott. Mint arról a majosi klub Facebook-oldala beszámolt, a nézeteltérés rányomta a bélyegét a napi munkára, így az egyesület érdekeit szem előtt tartva Gyánó az elválás mellett döntött.

A korábbi NB I-es támadó nem sokáig marad munka nélkül, hiszen máris csatlakozott a Tolna vármegyei I. osztályban szereplő Bonyhád VLC együtteséhez – a klub Facebook-oldala szerint a Sárai György által vezetett szakmai stábban lesz másodedző. 

Gyánó Szabolcs a 2000-es években, hosszú és eredményes pályafutása során megfordult többek között a Vasasban, Zalaegerszegen és a PMFC-nél is. Futballozott külföldön, az Académica Coimbra és a Beira-Mar színeiben is betalált a portugál első, illetve másodosztályban. Pályára lépett a Sporting, a Benfica és a Porto stadionjában, Lothar Matthäus kapitánysága alatt pedig egészen a válogatott kerettagságig jutott. Labdarúgó-pályafutása utolsó három és fél idényét Majoson töltötte, innen vonult vissza 2019-ben, ahol aztán másodedzőként és technikai vezetőként dolgozott.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik