NB II: a szünetben, az öltözőben balhéztak össze a tiszakécskei játékosok

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2024.02.27. 12:50
A Tiszakécske két játékosa összebalhézott egymással a Haladás elleni meccs szünetében (Fotó: Földi Imre)
A Vas vármegyei hírportál, a vaol.hu értesülései szerint a Tiszakécske két labdarúgója összebalhézott egymással a csapat, hétvégi, szombathelyi bajnokijának szünetében.

A házigazda Haladás a 41. percben Horváth Rajmund góljával szerzett vezetést a Tiszakécske ellen a labdarúgó NB II 22. fordulójában.

A vaol.hu beszámolója szerint a lelátón is hallani lehetett, ahogy az első félidőben néhány tiszakécskei játékos egymást szidta, majd a szünetben fokozódott a feszültség a Bács-Kiskun vármegyei csapatnál.

A lap úgy tudja, hogy a félidőben az öltözőfolyosótól ajtóval elválasztott sajtórészen is jól hallható volt, hogy két tiszakécskei játékos maximális hangerővel üvöltözött egymással a vendégöltözőben, s mivel az ajtó nyitva volt, az egész folyosó visszhangzott.

A vaol.hu úgy értesült, hogy a két játékos először csak szidta a másikat, aztán ölre is mentek.

Kis Károly, a Tiszakécske vezetőedzője egyébként a szünetben hármat is cserélt, Cipf Dominikot Vajda Roland, Torvund Alexandert Takács Tamás, Bertus Lajost Viczián Ádám váltotta, és a csapat  bő tíz perc elteltével egyenlített is, de 2–1-re kikapott Szombathelyen.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik