A Haladás 12 meccsesre növelte a Tiszakécske nyeretlenségi sorozatát

PUM ANDRÁSPUM ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.02.25. 16:51
Csernik Kornélék begyűjtötték a három pontot (Fotó: Török Attila)
A labdarúgó NB II 22. fordulójában a Szombathelyi Haladás nagy csatában, de megérdemelten 2–1-re legyőzte a Tiszakécskét.

 

LABDARÚGÓ NB II
22. FORDULÓ
SZOMBATHELYI HALADÁS–TISZAKÉCSKEI LC 2–1 (1–0)
Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 727 néző. Vezette: Kovács J. Zoltán (Mohos Milán, Ring Kevin)
HALADÁS: Pálfi – Nyíri V. (Csonka B., 80.), Jagodics M., Ene, Bolla G. – Horváth R. (Horváth A., 68.), Rácz B., Szakály A. (Jancsó, 86.), Erdei C. – Pintér F. (Kelemen M., 68.), Csernik (Rétyi, 80.). Vezetőedző: Alekszandar Jovics
TISZAKÉCSKE: Kiss Á. – Czékus (Gyurján B., 71.), Fodor F., Szőr, Valencsik – Cipf  (Vajda R., a szünetben), Zamostny, Kocsis D., Bertus (Viczián, a szünetben) – Torvund (Takács T., a szünetben), Kállai Z. Vezetőedző: Kis Károly
Gólszerző: Horváth R. (41.), Rácz B. (70.), ill. Takács T. (56.)
MESTERMÉRLEG
Alekszandar Jovics: – Teljesen megérdemelten nyertünk. Végig mi futballoztunk jobban, és helyzeteket alakítottunk ki, két gólt szereztünk, de lőhettünk volna többet is. Különösen az első félidővel vagyok elégedett.
Kis Károly: – Két ellentétes félidőt láthattunk. Egy félidőnyi előnyt adtunk a hazaiaknak, amikor nem tudtuk megvalósítani azt, amit elterveztünk. A másodikban már voltak lehetőségeink, sőt, ha 1–1-nél belőjük a helyzetünket, akkor most lehet, hogy boldogabb lennék. A második játékrészben a játékosok mindent megtettek, hogy ponttal vagy pontokkal távozzunk – ám ezúttal sem használtuk ki a lehetőségeinket.

ÖSSZEFOGLALÓ

Nagy lendülettel kezdte a mérkőzést a Haladás, beszorította ellenfelét. Sorjáztak a hazai támadások, és jöttek is a vasi helyzetek. A vendégek a védekezésre koncentráltak, és ebből próbáltak ellentámadásokat vezetni – utóbbit kevés sikerrel tették. A kécskei térfélen folyt a játék, és a szombathelyiek meg is szerezték a vezetést Horváth Rajmund révén.

A szünet után is a hazaiak uralták a játékot, majd szinte a semmiből egyenlítettek a vendégek Takács Tamás révén. Ám a vasiak nem adták fel, és Rácz Barnabás találatával ismét előnyhöz jutottak. A vendégek próbálkoztak, de a zöld-fehérek kézben tartották a mérkőzést, és megérdemelten nyertek. 2–1

 

PERCRŐL PERCRE

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a mérkőzés! Meglátjuk, mire megy a hazai pályán öt mérkőzés óta veretlen Haladás a 11 meccse nyeretlen Tiszakécske ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik