Tímár Krisztián: Ki lehet mondani, az a célunk, hogy feljusson a Nyíregyháza az NB I-be

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.01.29. 08:59
A Mezőkövesd NB I-es labdarúgócsapata a másodosztályban listavezető Nyíregyháza elleni 4–3-as győzelemmel hangolt a jövő heti idényrajtra az utolsó téli edzőmeccsén, amelyen háromszor 45 percet játszottak a csapatok. A találkozó után az NB II-es gárda vezetőedzőjével, Tímár Krisztiánnal beszélgetett az NSO Tv stábja.

Tímár Krisztián szerint labdarúgói különböző formát mutattak.

„Egy-egy játékosom jobb arcát mutatta, másokon még látszott, hogy kell egy kicsit a formán javítani. Jó iramú találkozó volt, elérte a célját. A pontosságon kell még állítani, mert több olyan eladott labdánk volt, ami indokolatlan volt szerintem. Ezeket a hibákat próbáljuk kijavítani, a következő hétvégi mérkőzésre pedig szeretnénk még jobb állapotba kerülni.”

Videónkban Tímár értékeli a Nyíregyháza felkészülését; beszél az új játékosokról, illetve kimondja, tavasszal a feljutás a céljuk. Megkérdezzük, hogy ebbe a versenyfutásba az ETO-n kívül mely csapatok szólhatnak bele, és azt is megtudjuk, mennyire várják már, hogy elkészüljön az új stadion.

 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MEZŐKÖVESD ZSÓRY–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS (NB II) 4–3 (2–2)
Mezőkövesd
MEZŐKÖVESD: Piscitelli – Kállai K., Pillár, Beriasvili, Vajda S. (Kojnok)– Cseke, Gomis –Molnár G., Da. Babunszki (Hedlund), Samperio (Szilágyi) – Drazsics. A 90. perctől: Kovácsik – Szivacski, Kállai Z., Lukics, Kojnok – Szilágyi,  Nagy G., Szolgai, Böle – Szalai J., Hedlund
NYÍREGYHÁZA: Dala (Fejér, 90.)– Baki (Tamás, 90.), Alaxai (Temesvári, 90.), Gengeliczki (Deutsch, 90.), Farkas (Pataki, 90.), Toma (Vass, 90.), Kesztyűs (Sigér, 90.), Kovácsréti (Nagy B., 46.), Nagy D. (Herjeczki, 90.), Myke (Novák, 90.), Géresi (Beke, 90.)
Gólszerző: Drazsics (2 – egyet 11-esből), Da. Babunszki, Lukics, ill. Ramos, Kovácsréti, Nagy B.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik