NB II: Kuntics a fia betegsége miatt egyébként is otthagyta volna Boszniát

Vágólapra másolva!
2012.12.20. 09:08
Ahogy tegnap beszámoltunk róla, két és fél évig Zoran Kuntics lesz az NB II Nyugati csoportjában jelenleg nyolcadik Szigetszentmiklós vezetőedzője. A Ferencváros 1995-ben Bajnokok Ligájában szereplő csapatának közkedvelt csatára szomorúan mondta: fia betegsége miatt egyébként is Budapestre készült.

„A fiam, Alen, sajnos beteg – mondta Zoran Kuntics a Nemzeti Sportnak. – Tizenöt éves, Budapesten él az édesanyjával, és tudja, hogy van ez, ha egészséges lenne, akkor sem egyszerű ilyenkor egy kamaszkorú fiú szüleinek az élete. Cukorbetegséget állapítottak meg nála, amit nehezen visel, az iskolai eredményein is meglátszik, hogy nem stimmel valami, szóval azt gondoltam, mindenképpen mellette a helyem.”

„Pedig kitűnően éreztem magam az NK Zvijezdánál, látszik, hogy a bosnyák futball szépen fejlődik, nyugodtan lehetett dolgozni, de a tulajdonos megértette, hogy Magyarországra kell jönnöm, és békében elváltunk. A SzTK megkeresett, és amikor Potoczki Tamás ügyvezetővel és Várhidi Péter sportigazgatóval beszéltem, éreztem, hogy kulturált, szimpatikus klubhoz kerülök, amely építkezni, fejlődni akar, ahol vannak célok, konkrét elképzelések. Ráadásul Horváth Ferenc, aki a Videotonban játékostársam, Diósgyőrben játékosom volt, a Fradi csatárposztján pedig egymást váltottuk, csupa jót mondott az SzTK-ról. Azt gondolom, itt önmagam lehetek, nekem való feladatot kaptam, így nagyon készülök a közös munkára.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik