„Rengeteg munka vár ránk” – Benczédi Balázs, az Újpest FC új ügyvezetője

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2024.03.21. 19:23
Az Újpest új ügyvezetője tudja, rengeteg munka vár még rájuk (Fotó: Újpest FC)
Mint ismert, csütörtökön a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC hivatalos Facebook-oldalán jelezte, hogy lezárult az adásvétel, aminek értelmében a klub új tulajdonosa a MOL-csoport lett. A klub honlapjának az Újpest új ügyvezetője, Benczédi Balázs adott interjút.

 

„Rengeteg munka vár ránk, amit el kell végeznünk. Az, hogy lezárult az adásvétel, még csak a kezdet” nyilatkozta a klub honlapjának az Újpest új ügyvezetője, Benczédi Balázs. Hozzátette: nem szeretne ígérgetésekbe bocsátkozni, de minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy az Újpest újra sikeres legyen.

Természetesen elkezdtem a feladatok priorizálását és a következő szezonra való előkészületeket, de ezekről akkor szeretnénk részletes tájékoztatást adni, amikor eljött ennek az ideje” – árulta el a tulajdonosváltás utáni teendőkről Benczédi.

Fontos, hogy mindannyian türelmesek legyünk, és higgyünk abban a munkában, amit az edzők, vezetők és mindenki más végez a klubnál. Bizalmat kell szavaznunk egymásnak. Szisztematikus és kitartó munkában hiszek” – tette hozzá.

A nagy rivális ferencvárosiakkal kapcsolatban ezt mondta az új ügyvezető: „Ez még inkább motivál a napi munkában, hiszen előttünk járnak, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne őket utolérni.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik