Egyelőre nincs döntés Mészöly Géza ügyében

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.02.22. 18:38
Mészöly Géza (Fotó: Kovács Péter)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának február 22-i ülése után a szervezet nem hozott döntést Mészöly Géza ügyében. Az MLSZ a következő ülésen személyesen hallgatja meg az Újpest vezetőedzőjét.

Az Újpestre másodszor visszatérő Mészöly Géza ellen a DVTK elleni idegenbeli 2–1-es győzelmet követő sajtótájékoztatón elhangzottak miatt kezdeményezte az MLSZ fegyelmi eljárás lefolytatását.

„…Tudtunk váltani egy picit és a beszálló játékosok is… Most Franklinre (Sasere – a szerk.) gondolok. Nem szerettem én se játszani ilyen nagydarab feka ellen, aki megtartja a labdát és megcsúsztatja. Szerintem kulcsfontosságú volt, hogy ő be tudott jönni” hangzott el Mészöly Gézától a sajtótájékoztatón.

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának február 22-én volt napirendjén Mészöly Géza ügye, azonban döntés nem született. „A bizottság tagjai a fegyelmi vétség megítéléséhez szükségesnek látták, és elrendelték az edző személyes meghallgatását, amelyre a bizottság soron következő ülésén kerül sor” – olvasható az MLSZ honlapján.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik