Sportrádió: „Izgulok, hogy ez ne okozzon törést a csapatnál” – Mészöly Géza a fegyelmi eljárásról

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.02.15. 20:35
Mészöly Géza szeretné, ha gyorsan rendeződne az ügye (Fotó: Újpest FC/Facebook)
Az Újpest nemrégiben kinevezett vezetőedzője, Mészöly Géza volt Csisztu Zsuzsa vendége a Sportrádió Hazafutás című műsorában csütörtökön.

Portálunkon is megírtuk, hogy az Újpestre másodszor visszatérő Mészöly Géza ellen a DVTK elleni idegenbeli 2–1-es győzelmet követő sajtótájékoztatón elhangzottak miatt a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi eljárást kezdeményezett. A szakember a Hazafutásban erről is ügyről is beszélt Csisztu Zsuzsának. 

„Azt hiszem, úgy ildomos, hogy a döntésig nem nyilatkozom erről az ügyről. Nem szeretnék mentegetőzni, megtörtént, egészen biztosan hibás mondat volt, ami nem volt helyénvaló. Sajnálom természetesen. Azonban olyan érzelmi hullámvasút és olyan fantasztikus érzés volt visszatérni az Újpest kispadjára, hogy tényleg egy lila ködben voltam az egész időszakban – kezdte a beszélgetést Mészöly Géza. – A mérkőzés után és alatt is higgadt tudtam maradni, és abszolút a jó szándék volt bennem. Kiemeltem a játékost, hogy mennyire fontos volt a beállása, és hogy milyen nehéz ellene játszani. Itt ez volt a lényeg. Ráadásul a saját játékosomról beszéltem, tényleg teljes jóindulattal. Kicsit izgulok, hogy ez ne okozzon törést a csapatnál, remélem, a lehető leggyorsabban rendeződik az ügy” – tette hozzá az Újpest trénere.

Mészöly arról is beszélt, hogy a DVTK ellen elsősorban a bátorságot szerette volna látni a csapat játékán, és úgy érzi, ezt meg is kapta a játékosoktól, mint ahogy az egyensúlyt is sikerült megtalálni: „Az első feladatunk a stabilitás, hogy a csapat erős legyen és ne legyen labilis a csapatjátéka. Ezt az egyensúlyt is meg kellett, és meg kell találni a következő fordulókra is majd” – mondta el a szakember.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik