DVSC: Figyeltem a jeleket, és döntenem kellett – Varga József

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2024.02.21. 17:53
Varga József
A DVSC-től távozott Varga József iránt a Kazincbarcika érdeklődik (Fotó: Kovács Péter)
Mint arról beszámoltunk, elhagyja a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-t Varga József. A 35 éves játékos a haon.hu-nak beszélt távozása hátteréről és a jövőről.

 

A Debrecennél töltött időszakáról:

„Gyakorlatilag minden ideköt. A gyerekkoromat a Oláh Gábor utcán töltöttem, rengeteg barátra tettem szert, és még sok szó jut eszembe. Ilyen a szerelem, a siker, a magyar válogatott is. Itt is váltam felnőtté, a Nagyerdei Stadion is a szívemhez nőtt, amihez pedig csak néhány évre kell visszamenni, hogy visszajutottunk az NB I-be, és nemrég pedig apa lettem. Szavakban nem is igazán lehet azt átadni, amit érzek.”

Akikkel a legjobb kapcsolata volt:

„Természetesen sok játékostársammal voltam jóban, igyekszem azt is felsorolni, hogy kikkel. Ha a Lokiban töltött éveimre gondolok, rögtön eszembe jut Rudi (Rudolf Gergely), Szaki (Szakály Péter) és Maki (Bódi Ádám). Rengeteg közös élményem van Sosival (Sós Bence), Börnivel (Bernáth Csaba), Kicsivel, a Bombázóval (Dombi Tibor) és Mészivel (Mészáros Norbert) is. Sok mindent megéltem Dzsudzsival (Dzsudzsák Balázs), Mamival (Máté Péter), valamint Verpivel (Verpecz István) is, de jó barátomnak mondhatom Kulit (Kulcsár Tamás) és Korhut Mihályt is.”


Arról, hogy ki kezdeményezte szerződése felbontását:

„Természetesen én. Figyeltem a jeleket, és döntenem kellett, mert már nincs túl sok időm gondolkodni. Biztos vagyok benne, hogy a távozásommal a debreceni kötődésű társaimat is segítem…”

Arról, hogy milyen szájízzel hagyja el a klubot:

„Egyszerűen csak büszke vagyok arra, amit az elmúlt napokban kaptam. Szurkolók, társak, civil emberek az utcán is kifejezték támogatásukat. Felemelt fejjel távozom most, hozzon bármit is a jövő. Büszke vagyok, és ez a büszkeség kötelez. Most nekik is szeretném megmutatni, hogy merjenek hinni önmagukban.”

A jövőjéről:

„Olyan kihívást keresek, ahol igazán azt érzem, hogy azt a Varga Józsit keresik, aki mára lettem. A sikerek szerénnyé, a kudarcok erőssé edzettek. Ha feladatom van, állok elébe. Történjen bármi, méltósággal fogadom.”

A teljes cikket ide kattintva olvashatja el!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik