Fehérvár: eladták az MLS-be a hondurasi középpályást – hivatalos

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2024.01.09. 16:13
null
Egy évig sem tartott Flores pályafutásának fehérvári szakasza (Fotó: Fehérvár FC)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport értesülései: a labdarúgó NB I-ben szereplő Fehérvár FC eladta az MLS-ben vitézkedő kanadai Toronto FC-nek hondurasi válogatott középpályását, Deybi Florest – jelentette be honlapján a Vidi.

Kenan Kodro után újabb játékosukat adták el a piros-kékek: amint azt korábban megírtuk, Deybi Flores nem tért vissza Székesfehérvárra téli szabadságáról. A Vidiben szűk egy évet töltő és 32 tétmérkőzésen egy gólt szerző hondurasi játékost még egy évig kötötte volna szerződése a fehérváriakhoz. Játékjogát az észak-amerikai labdarúgóbajnokságban (MLS) szereplő kanadai Toronto FC vásárolta meg.

A hazája válogatottjában eddig 35 alkalommal pályára lépő középpályás számára nem ismeretlen Kanada: korábban a Vancouver Whitecaps játékosa is volt.

Flores két évre írt alá Torontóban, egyéves hosszabbítási opcióval. Az átigazolás összegét nem hozták nyilvánosságra a felek.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FEHÉRVÁR FC-NÉL
Érkezők: Kovács Patrik (Vasas), Simut Mario Lucas (Szombathelyi Haladás – szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Alen Ozbolt (szlovén, Hapoel Tel-Aviv – Izrael)
Távozók: Deybi Flores (hondurasi, Toronto FC – Kanada), Kenan Kodro (bosnyák-spanyol, Ferencváros), Kovács Dániel (Volosz – Görögország, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatér klubjához:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk
:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik