NB I: koszovói válogatott támadót szemelt ki magának a Ferencváros – sajtóhír

K. R. ZS.K. R. ZS.
Vágólapra másolva!
2023.11.30. 18:58
null
Arbër Hoxha (Fotó:<strong><a href="https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/doznajemo-jakirovic-zeli-dovesti-hit-igraca-iz-koprivnice-morat-ce-pripremiti-dva-milijuna-eura-15398874?fbclid=IwAR3geO8rC1MPX2c7NXgrmMXkXcPUKQAsAzzfj9BpyAqUZArJGPEjRbWhG_s" target="_blank"> sportske.jutarnji.hr</a></strong>)
A horvát Sportske novosti értesülése szerint a 25 éves koszovói válogatott, Arbër Hoxha került a Ferencváros célkeresztjébe. A hírek alapján a Slaven Belupo balszélsőjét az FTC mellett az olasz Udinese, a svájci Lugano és az amerikai Chicago Fire képviselői is megtekintették szombaton a Lokomotiva elleni bajnoki mérkőzésen.



Arbër Hoxha, aki koszovói és albán állampolgársággal is rendelkezik, jelenleg a Slaven Belupo csapatát erősíti, a megállapodás alapján 2027 januárjáig. A tehetséges támadó a horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tizenöt fordulója alatt három gólt szerzett, és ugyanennyi gólpasszal szolgálta ki csapattársait.

Hoxha remekül játszott a Lokomotiva elleni mérkőzésen is, amelyen az érdeklődő klubok képviselői élőben tekinthették meg a 86. percben adott gólpasszát. A horvát lap szerint a megfigyelők elégedetten hagyták el a helyszínt, a kérdés már csak az, melyik klub lép először.

A Sportske novosti úgy gondolja, a magyar bajnok lehet a legesélyesebb, az Üllői útiaknak különösen tetszik Hoxha játéka és karaktere. Szintén imponáló lehet, hogy a koszovói nem azok közé a szélsők közé tartozik, akik megfeledkeznek a védekezésben vállalt szerepükről.

A horvát lap tudomása szerint a Slaven Belupo minimum kétmillió eurót kérne el a csapat kulcsjátékosáért. A klub a hírek alapján arra készül, hogy Hoxha januárban szinte biztos távozik – még ha nem is feltétlenül Magyarországra.

Kerestük a Ferencvárost, de a klub sajtóban megjelent pletykákkal nem foglalkozik, amint hivatalossá válik egy átigazolása, azt a hivatalos kommunikációs felületén, a fradi.hu-n teszi közzé. Más forrásból úgy értesültünk, a Ferencvárosnál ismerik a játékost, de ennél többről nincs szó az ügyében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik