Fehérvár: közleményben kérik a szurkolókat, hagyják békén a kapust

Vágólapra másolva!
2023.11.30. 14:13
null
A Kovács Dánielnek címzett üzenetek miatt már közleményt adott ki a klub (Fotó: Szabó Miklós)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Fehérvár FC csütörtökön közleményben kérte szurkolóit, hogy fejezzék be a csapat egyik játékosának hónapok óta tartó szidalmazását.

„Az elmúlt hónapokban azonban a lelátón helyet foglalók egy kisebb csoportja már a bemelegítés első percétől kezdve minősíthetetlen stílusban, fenyegetően lép fel az első csapat egyik játékosának irányában. Klubunk, az első csapat játékosai és a szakmai stáb tagjai közösen elhatárolódnak ettől a jelenségtől, és kérik ezen szurkolóinkat, hogy fejezzék be ezt a tevékenységüket, amely negatív hatással lehet az egész csapat és a szurkolók kapcsolatára” – írja a Fehérvár, megjegyezve, hogy a többségnek köszöni a kitartó és lelkes szurkolást.

A közlemény nem nevezi meg az érintett játékost, de aki járt mostanában a Sóstói Stadionban, tudhatja, hogy Kovács Dániel kapusról lehet szó, még transzparenst is kifeszítettek, amelyen elköszöntek tőle. Úgy tudjuk, nézeteltérése volt az egyik vezérszurkolóval, emiatt „szállt rá” a tábor egy része.

Tóth Balázs mögött a másik kapusnak szóló üzenet
Tóth Balázs mögött a másik kapusnak szóló üzenet

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik