Honvéd: Bernd Storckot megint szóba hozták a klubbal

CS. A.CS. A.
Vágólapra másolva!
2021.09.08. 08:56
null
Bernd Storck visszatér Magyarországra? (Fotó: NS-archív)
A Honvéd kapcsán hallani, Bernd Storck töltheti be a jövőben a februárban megüresedett sportigazgatói posztot, míg a kispestiek csatára, Balogh Norbert jelen állás szerint mégsem szerződik külföldre.

 

Csaknem egy hónappal ezelőtt került szóba először Bernd Storck neve Kispesten, a napokban pedig újra felerősödtek a hangok, amelyek szerint a német szakember a Bp. Honvédnál köthet ki – a hírek szerint nem vezetőedzőként, hanem sportigazgatóként számítanának rá a klubnál.

RANGADÓRA FEL
A Honvéd legközelebb a Ferencváros ellen lép pályára a Bozsik Arénában, a szombaton 14.45-kor kezdődő találkozóra online bármikor lehet jegyet vásárolni, igaz, klubkártya megadása kötelező. Személyesen is meg lehet venni a belépőt, ez esetben a személyes adatokat kell megadni. A Honvéd drukkerei csütörtökön a Kispesti Futball Házban 16 és 20 óra, pénteken a Bozsik Arénában 15 és 20 óra között szerezhetik be a jegyet. A mérkőzés napján, szombaton három órával a kezdés előtt, vagyis 11.45-kor nyitnak ki a stadion pénztárai.

A klubnál legutóbb Urbányi István töltötte be ezt a pozíciót, de februárban távozott, s azóta senki sem érkezett a helyére. Storckot nem kell bemutatni a hazai futballrajongóknak: 2015 és 2017 között Magyarország szövetségi kapitányaként ténykedett, s kivezette a válogatottat a 2016-os Európa-bajnokságra. Ezután a Mouscronnál, a Cercle Brugesnél, legutóbb pedig a DAC-nál dolgozott vezetőedzőként. Dunaszerdahelyről közös megegyezéssel távozott áprilisban, azóta nem vállalt munkát az 58 esztendős edző. Természetesen megkerestük a kispesti klubot is, de a Honvéd nem kívánta kommentálni a Bernd Storck érkezéséről szóló információnkat.

Hír érkezett Balogh Norbertről is – mint azt megírtuk, a 25 éves csatár az izraeli Asdodnál járt, de a felek nem egyeztek meg egymással. Balogh a keddi edzésen Horváth Ferenc vezetőedző együttesével készült, így elmaradhat a klubváltás. A korábban többek között a Debreceni VSC-nél és Hull Citynél is szereplő labdarúgó az előző bajnoki idényben tíz gólig jutott, idén – többnyire sérülés miatt – mindössze egy tétmérkőzésen lépett pályára, a DVSC elleni (1–4) nyitó mérkőzésen csereként beállva 13 percet kapott.

NB I, 6. FORDULÓ
Szeptember 10., péntek

20.00: Debreceni VSC–Gyirmót FC Győr (Tv: M4 Sport)
Szeptember 11., szombat

14.45: Budapest Honvéd–Ferencváros (Tv: M4 Sport+)
17.45: Paksi FC–MTK Budapest (Tv: M4 Sport)
20.00: Mezőkövesd–Mol Fehérvár FC (Tv: M4 Sport)
Szeptember 12., vasárnap
17.30: Puskás Akadémia–Kisvárda (Tv: M4 Sport)
Szeptember 13., hétfő
20.00: Újpest FC–Zalaegerszegi TE FC (Tv: M4 Sport)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik