Honvéd: Balogh Norbert elutazott izraeli kérőjéhez

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2021.09.07. 10:09
null
A korábban a Palermóban is megfordult Balogh Norbert lehetséges érkezése az izraeli sajtóban is téma (Fotó: Getty Images/<a href="https://www.ynet.co.il/sport/israelisoccer/article/byqjdhj11k?fbclid=IwAR301gVDBiW6TkXS3T7zxHkbaBt2H2iiKRdQTcxG5s_gbbCP-WVMEu7kQaM">ynet.co.il</a>)
Korábban a Nemzeti Sport adta hírül, hogy a Budapest Honvéd kétszeres válogatott játékosát, Balogh Norbertet az izraeli Asdod szerződtetné, úgy tudjuk a csatár a napokban el is utazott a klubhoz – ezt a helyi sajtó is megerősíti, ám azóta hazatért és kedden már újra a Honvéddal edzett.

Balogh Norbert kapcsán egész nyáron téma volt, hogy távozhat a Honvédtól, nem véletlen, hogy ebben az idényben eddig csak egy meccset játszott, a DVSC ellen állt be csereként az 1. fordulóban. Múlt héten arról írtunk, hogy az izraeli élvonalban legutóbb 3. helyen záró Asdod szerződtetné, és értesüléseink szerint el is utazott a klubhoz.

Az izraeli ynet.co.il meg is erősítette hírünket, a portál hétfői hírében fogalmaz, Balgoh megérkezett Izraelbe, és szeretnék a napokban lezárni a csatár átigazolási ügyét. Ugyanakkor úgy tudjuk, még közel sem biztos, hogy a Honvéd játékosa alá is ír az Asdodhoz, ugyanis időközben már haza is tért, és kedden újra Kispesten edzett.

A korábban Olaszországban, Cipruson és Angliában is futballozó 25 éves csatár tavaly szeptemberben szerződött Kispestre, 27 NB I-es bajnokin tíz gólt és négy gólpasszt ért el.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: Nenad Lukics (szerb, Topolyai SC – Szerbia), Nono (José Antonio Delgado Villar, spanyol, Slovan – Szlovákia), Dusan Pantelics (szerb, Radnicski Nis – Szerbia), Szappanos Péter (Mezőkövesd, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Talys Oliveira (Talys Alves Pereira Oliveira, brazil, NK Osijek – Horvátország), Zinédine Machach (francia, Napoli – Olaszország)
Kölcsönből visszatérők: Kovács Nikolasz (FC Ajka), Májer Milán (ETO FC Győr)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Naser Aliji (albán-svájci), Cipf Dominik (BFC Siófok, kölcsön után végleg), Csörgő Viktor (Gyirmót FC Győr), Erdélyi Botond (Szentlőrinc SE), Gazdag Dániel (Philadelphia Union – Egyesült Államok), Horváth András (Budafoki MTE), Djordje Kamber (az NB III-as Bp. Honvéd-MFA II játékos-edzője lett), Kesztyűs Barna (Paksi FC), Kovács Dominik (Gyirmót FC Győr), Lukács Dániel (Kecskeméti TE), Nagy Sándor (ukrajnai), Raul Palmes (román, csíkszeredai kölcsön után Concordia Chiajna – Románia), Szendrei Norbert (Mol Fehérvár FC), Temesvári Attila (ETO-kölcsön után Szeged GA), Eke Uzoma(nigériai-magyar, Tiszakécske)
Kölcsönbe távozók:
Bocskay Bertalan (TopolyaI SC – Szerbia),Artur Craciun (moldovai-román, Lokomotiv Plovdiv – Bulgária), Kocsis Dominik (Diósgyőri VTK),László Dávid (Budafoki MTE), Soltész Dominik (ajkai kölcsön után Debreceni VSC), Szabó Alex (Szolnoki MÁV), Tóth-Gábor Kristóf (kazincbarcikai kölcsön után Szombathelyi Haladás), Tóth Péter (Békéscsaba), Tömösvári Bálint (siófoki kölcsön után Szolnok), Boubacar Traoré (mali, Sporting KC II – Egyesült Államok)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Balogh Norbert (Asdod – Izrael)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik