Honvéd: volt ferencvárosiak is részt vettek a felméréseken

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2021.01.04. 22:24
null
Bőle Lukáccsal (jobbra) közel a megállapodás, a III. Kerület védőjét, Erdei Gábort egyelőre tesztelik a kispestiek (Fotó: Tumbász Hédi, archív)
Mint arról beszámoltunk, a Honvéd NB I-es labdarúgócsapata hétfőn orvosi felmérésekkel kezdte meg a téli felkészülést. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint két kiszemelt is részt vett a teszteken: a legutóbb a Ferencvárosban szereplő támadó középpályás, Bőle Lukács és az FTC-ben nevelkedett 27 éves belső védő, az ősszel az NB III-as III. Kerületben szerepelt Erdei Gábor.

 

A 30 éves Bőle Lukács októberben a Nemzeti Sport Online-naknyilatkozott arról,hogy ugyan közös megegyezéssel szerződést bontott a Ferencvárossal, amelynél Szerhij Rebrov vezetőedző nem számolt vele, de mivel csak a nyári átigazolási határidő után tudtak megegyezni a szakításról, itthon ősszel már nem szerződhetett új klubhoz.

Azóta számos klub érdeklődéséről lehetett hallani vele kapcsolatban, viszont hétfőn Kispesten tűnt fel, részt vett a Honvéd év eleji tesztjein, és úgy tudjuk, közel az egyezség a szabadon igazolható játékossal, a napokban akár bejelenthetik a szerződtetését. Bőle legutóbb a ZTE-ben futballozott kölcsönben, még a tavaszi szezonban, 11 NB I-es meccsen három gólt és négy gólpasszt jegyzett.

Szintén feltűnt Kispesten hétfőn az NB III-as III. Kerület 27 éves belső védője, a Ferencvárosban nevelkedett Erdei Gábor, akit egyelőre tesztel a Pisont István vezette szakmai stáb.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik