Videó: amikor Telek András mutatta fel a piros lapot Fatusinak

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2020.06.25. 12:38
A sportvilág lassan éledezik a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően, de mivel archív visszatekintéseink népszerűek voltak olvasóink körében, folytatjuk a videós múltidéző sorozatunkat. Ezúttal 25 évet megyünk vissza az időbe, hogy bemutassuk, játékvezetőnek lenni már akkor sem volt hálás feladat...

1995. május 13-án az idény végén bajnoki címet ünneplő Ferencváros látogatott az akkor igen jó erőkből álló, több kiemelkedő légióst is foglalkoztató Pécsi MSC-hez. A teljes összefoglalót érdemes megnézni, mert a hazaiaktól Ulveczki Zoltán, a vendégektől Goran Kopunovics lőtt nagy gólt a 2–1-es FTC-győzelemmel záruló találkozón, de amiért visszakerestük most ezt a meccset, az a 90. percben történt kiállítás volt.

A pécsiekhez télen érkezett, a meccsen jól is futballozó támadó, a később Nigériával olimpiát nyerő Babatunde Fatusi lekönyökölte a vendégek védőjét, Szekeres Tamást, amiért Molnár László játékvezető kiállította. Csakhogy a könyöklés után kialakult tömegjelenetben a játékvezető elejtette a piros lapját. A ferencvárosi Telek András azonban nem jött zavarba, felkapta a lapot és felmutatta Fatusinak – akivel nem sokkal később már egy csapatban futballozhatott, ugyanis az FTC a nyáron szerződtette őt a pécsiektől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik