Videó: amikor Szűcs Lajos napba nézett és 45 méterről gólt kapott az FTC

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2020.06.16. 10:38
A sportvilág lassan éledezik a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően, de mivel archív visszatekintéseink népszerűek voltak olvasóink körében, folytatjuk a videós múltidéző sorozatunkat. Ezúttal a 2000-es évek elejéről idézünk fel két gólt is.

A Ferencváros labdarúgócsapata ritkán látható potya góllal verte meg szombaton a Kisvárdát, Mihai Minca kapus beütötte a kapuba Sigér Dávid beadását. A 2000-es évek elején az FTC is kapott emlékezetes potya gólokat.verte meg szombaton a Kisvárdát, Mihai Minca kapus beütötte a kapuba Sigér Dávid beadását. A 2000-es évek elején az FTC is kapott emlékezetes potya gólokat.

2005 áprilisában a Matáv FC Sopron–Ferencváros (3–0) meccsen a volt ferencvárosi Somorjai Tamás 45 méterről emelt Szűcs Lajos kapujába, aki csak beütni tudta a labdát a kapuba. A gól után azt mutatta, napba nézett.

2003-ban, a DVSC–FTC (1–2) Magyar Kupa-döntőn is sütött a nap, de akkor sapkában volt Szűcs, így ez nem jelentett problémát, ám Dragan Vukmir haza passzolt labdáját nem tudta elrúgni. A DVSC hiába szerezte meg a vezetést, a Ferencváros Tököli Attila duplájával fordított, és megnyerte a Magyar Kupát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik