NB I: a Honvéd cserét kért, így Diósgyőrben kezdi az idényt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.07.01. 11:59
A Magyar Labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy az NB I következő kiírásának első fordulójában a sorsolással ellentétben a Diósgyőri VTK lesz a pályaválasztó a Budapest Honvéd elleni mérkőzésen.

Mint ismert, a múlt csütörtöki sorsoláson eldőlt, hogy az augusztus első hétvégéjén esedékes fordulóban a Honvéd a DVTK-t látja vendégül. A szövetség jelezte, hétfő délig a helyszín változhat, s a Honvéd élt a lehetőséggel.

A Honvéd kérésére (és a két klub megegyezése alapján) felcserélték a pályaválasztói jogot, így a DVTK stadionjában lesz a találkozó. A Honvéd a 12. fordulóban látja vendégül a miskolciakat.

A Bp. Honvéd – a Bozsik József Stadion építése miatt – ebben az idényben az MTK otthonában, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezi a hazai mérkőzéseit. A Hungária körúti létesítmény a Maccabi Európai Játékok egyik helyszíne, az az esemény augusztus 7-ig tart, így a Honvéd augusztus 3-án nem tudott volna az Új Hidegkuti Nándor Stadionban játszani, ezért kérte a pályaválasztói jog felcserélését. sorsoláson eldőlt, hogy az augusztus első hétvégéjén esedékes fordulóban a Honvéd a DVTK-t látja vendégül. A szövetség jelezte, hétfő délig a helyszín változhat, s a Honvéd élt a lehetőséggel.

A Honvéd kérésére (és a két klub megegyezése alapján) felcserélték a pályaválasztói jogot, így a DVTK stadionjában lesz a találkozó. A Honvéd a 12. fordulóban látja vendégül a miskolciakat.

A Bp. Honvéd – a Bozsik József Stadion építése miatt – ebben az idényben az MTK otthonában, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezi a hazai mérkőzéseit. A Hungária körúti létesítmény a Maccabi Európai Játékok egyik helyszíne, az az esemény augusztus 7-ig tart, így a Honvéd augusztus 3-án nem tudott volna az Új Hidegkuti Nándor Stadionban játszani, ezért kérte a pályaválasztói jog felcserélését.

NB I, 2019–2020

1. FORDULÓ
Augusztus 3., szombat

Ferencvárosi TC–Debreceni VSC
Mezőkövesd Zsóry FC–Zalaegerszegi TE
Mol Fehérvár FC–Kaposvári Rákóczi FC
Újpest FC–Puskás Akadémia FC
Diósgyőri VTK–Budapest Honvéd
Kisvárda Master Good–Paksi FC

A TELJES SORSOLÁST IDE KATTINTVA MEGTEKINTHETI!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik