Honvéd: „Most segítsetek!” – hólapátolásra várják a szurkolókat

Vágólapra másolva!
2018.03.02. 14:20
„Most segítsetek!” – olvasható a Budapest Honvéd hivatalos honlapján megjelent közlemény címében. A kispesti csapat szombaton 19.30 órától a Videotont fogadja a labdarúgó NB I 21. fordulójában, de a pálya egyelőre nincs játékra alkalmas állapotban, ezért a klub arra kéri a szurkolókat, hogy hólapátolással segítsenek hozzájárulni a mérkőzés megrendezéséhez.

„Tisztelt, Szurkolók!„Tisztelt, Szurkolók!

Az MLSZ döntése értelmében a Videoton elleni hétvégi mérkőzésünket nem halasztják el. Az időjárás viszont komoly próbatétel elé állítja dolgozóinkat. A segítségüket szeretnénk kérni abban, hogy mind a pálya, mind a nézőtér alkalmas legyen a mérkőzés megrendezésére. Ehhez minden dolgos kézre szükségünk van. Aki nemcsak szurkolással, hanem tevőlegesen is szeretne hozzájárulni a mérkőzés megrendezéséhez és a csapat sikeréhez, kérjük, jelentkezzen az alábbi űrlapokon.

Minden segítőt forró teával várunk!

FONTOS! A kétórás időintervallumokra 25-25 fő jelentkezését várjuk. Kérjük, hogy mindenki arra az időpontra jöjjön, amelyikre jelentkezett!” – olvasható a honvedfc.hu-n.

Az érdeklődők a klub hivatalos honlapján adhatják le jelentkezési igényüket.

Tehát ahogy a kispesti klub honlapja is írja, az MLSZ nem halasztja el az NB I 21. fordulóját.

„A versenyigazgatóság az időjárási viszonyok nyomon követése mellett az elmúlt két hétben folyamatosan írásos és fényképes tájékoztatást kért a kluboktól a centerpályák állapotáról. A hétvégi bajnoki mérkőzések négy helyszíne pályafűtéssel rendelkezik, a kispesti Bozsik-stadionban és az újpesti Szusza Ferenc Stadionban pedig – a két sportszervezet tájékoztatása szerint – mindent megtesznek, hogy a pályájuk bajnoki mérkőzés lejátszására alkalmas legyen” – erről a Honvéd szombati ellenfele, a Videoton számolt be a hivatalos honlapján.

Az MLSZ hivatalos levélben tájékoztatta az NB I-es klubokat arról, hogy a Versenybizottság nem tartja indokoltnak a teljes 21. forduló elhalasztását, ugyanis „a Versenyigazgatóság az időjárási viszonyok nyomon követése mellett az elmúlt két hétben folyamatosan írásos és fényképes tájékoztatást kért a kluboktól a centerpályák állapotáról. A hétvégi bajnoki mérkőzések 4 helyszíne pályafűtéssel rendelkezik, a kispesti Bozsik Stadionban és az újpesti Szusza Ferenc Stadionban pedig – a két sportszervezet tájékoztatása szerint - mindent megtesznek, hogy a pályájukon bajnoki mérkőzésük lejátszására alkalmas állapotba kerüljön" – olvasható a vidi.hu-n.

Az MLSZ Versenybizottsága döntése meghozatalakor a következőket vette figyelembe:

– az elmúlt években végrehajtott infrastrukturális beruházásokra tekintettel a stadionok többsége már alkalmas a bajnoki mérkőzések megrendezésére;
– az időjárás előrejelzések alapján a mérkőzések időpontjában a hőmérséklet -1, +2 fok lesz;
– az Elnökség által elfogadott versenynaptár már így is telített, halasztás esetén csak hétközi fordulót tudott volna kijelölni.

A vidi.hu hozzáteszi, a végső szót Bognár Tamás játékvezető mondja majd ki arról, hogy megrendezik-e a Honvéd–Videoton találkozót, amely 19.30 órakor kezdődne.

Az MLSZ honlapján olvasható tájékoztató szerint a nem fűthető pályákon – tehát Kispesten és Újpesten – a két csapat közösen kérelmezheti a versenyigazgatóságtól a mérkőzés elhalasztását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik