Celtic: Gyurcsó jobb lenne, mint a legtöbb támadó – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.17. 09:28
Külföldön is téma Gyurcsó Ádám és a Celtic kapcsolata – amelyről a Nemzeti Sport Online már korábban beszámolt –, a the4thofficial.net szerint a magyar szélső erősítést jelentene, hiszen jobb futballistának tartják, mint a jelenlegi keret legtöbb támadóját.

Gyurcsóról megemlítik a cikkben, hogy a 24 éves labdarúgó kifejezetten gyors és szélsőként gólerős játékos, aki válogatott szintet képvisel. Magasságát és fizikumát megfelelőnek tartják, hogy a skót élvonal követelményeinek szélsőként megfeleljen. Kiemelik továbbá, hogy nem hosszabbította meg év végén lejáró szerződését annak érdekében, hogy a télen kötöttségek nélkül tudjon váltani, a kérőnek csak vele kelljen megegyeznie, ne kelljen őt kivásárolni a Videotontól.Kiemelik továbbá, hogy nem hosszabbította meg év végén lejáró szerződését annak érdekében, hogy a télen kötöttségek nélkül tudjon váltani, a kérőnek csak vele kelljen megegyeznie, ne kelljen őt kivásárolni a Videotontól.

A Nemzeti Sport Online úgy tudja, hogy a felek nem jutottak el a tárgyalásokig. Gyurcsó Ádám menedzsere megerősítette viszont a Legia Warszawa érdeklődését, annyi kiegészítéssel, hogy több lengyel klubbal is kapcsolatban vannak, illetve az ottani bajnokságnál erősebb ligából is érdeklődnek a szélső után.

A 46-szoros skót bajnok, jelenleg is címvédő Celtic megszakítás nélkül négy éve ül otthon a trónon, a ligában négypontos előnnyel élen álló együttes téli erősítése ennek ellenére napirenden van. Főként a nemzetközi kupában nyújtott gyenge teljesítmény miatt: a Celticet a BL-playoffkörben a svéd Malmö búcsúztatta 4–3-as összesítéssel, a skótok így az El-csoportkörben vigasztalódhattak volna, ott azonban a Molde, Fenerbahce, Ajax trió mögött nyeretlenül zártak.

GYURCSÓ ÁDÁM A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁBAN ARRÓL NYILATKOZIK, HOGY MILYEN ÉRZÉSEKKEL ZÁRJA LE PÁLYAFUTÁSÁNAK FEHÉRVÁRI SZAKASZÁT, ÉS MIKÉNT TEKINT A KÖVETKEZŐRE.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik