DVSC: „Coulibaly hamarosan újra értéke lesz a Lokinak”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.08. 09:19
Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője a csapat régi-új támadójáról, Adamo Coulibalyról elmondta, még nincs százszázalékos állapotban, de a kétszeres NB I-s gólkirály pluszmunkát is végez, hogy minél hamarabb újra felvegye a ritmust.

„A csatár már egy ideje a csapattal edz, tehát nem csupán a szerződés aláírásakor kezdett el velünk dolgozni – mondta Kondás Elemér, a Debrecen vezetőedzője a haon.hu-nak. – A felkészültségi állapotát elnézve néhány hetet igénybe vesz majd, amikor részfeladatokat már biztosan rábízhatunk a csapatban. Mivel kihagyott pár hónapot, ezért természetesen fizikálisan és játékban is vannak hiányosságai, azon dolgozunk, hogy ezek a hiányosságok minél előbb eltűnjenek és rendelkezésünkre álljon a futballista. Ennek érdekében pluszmunkát is végez a csapattréningek mellett. Jól ismerjük Adamo Coulibalyt, tisztában vagyunk a stílusával, ő is ismeri a közeget, ezért bízom benne, hamarosan újra értéke lesz a DVSC-nek."Kondás Elemér, a Debrecen vezetőedzője a haon.hu-nak. – A felkészültségi állapotát elnézve néhány hetet igénybe vesz majd, amikor részfeladatokat már biztosan rábízhatunk a csapatban. Mivel kihagyott pár hónapot, ezért természetesen fizikálisan és játékban is vannak hiányosságai, azon dolgozunk, hogy ezek a hiányosságok minél előbb eltűnjenek és rendelkezésünkre álljon a futballista. Ennek érdekében pluszmunkát is végez a csapattréningek mellett. Jól ismerjük Adamo Coulibalyt, tisztában vagyunk a stílusával, ő is ismeri a közeget, ezért bízom benne, hamarosan újra értéke lesz a DVSC-nek."

Kondás hozzátette, bár jól állnak támadó típusú labdarúgókkal, a hatékonyságon még van mit javítani, ebben pedig a korábban 110 NB I-es meccsen 66-szor betaláló Coulibaly nagy segítségükre lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik