Magyar Kupa: mégsem lesz zárt kapus a Paks meccse

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.11. 15:02
A labdarúgó-szövetség képviselői kedden rendkívüli pályabejárást tartottak a Kertész Károly Stadionban, és engedélyezték, hogy szurkolók is megtekinthessék a Maglódi TC–Paksi FC Magyar Kupa-mérkőzést – olvasható a Maglódi TC közleménye a Paksi FC hivatalos oldalán.

„Ha egy klub első osztályú csapat ellen tétmérkőzést játszik, például a Magyar Kupában, akkor a rendező félnek idejében jeleznie kell a különböző szervek (ÁNTSZ, Rendőr-főkapitányság, stb.) felé a mérkőzés időpontját, hogy megfelelő bejárás után a találkozó engedélyezésre kerüljön. Sajnos, mi erre csak másfél héttel a találkozó előtt tudtunk sort keríteni, ami már későnek bizonyult. A Monori Rendőr-főkapitányság nem tud kellő biztosítást adni a mérkőzésre, hiába jelezte a Paksi FC, hogy ők szurkolók nélkül érkeznének a találkozóra” – tette közzé a reakcióját a Maglódi Torna Club a csapat honlapján, miután kiderült, hogy zárt kapuk mögött kell lejátszaniuk a Paks elleni Magyar Kupa-mérkőzést.„Ha egy klub első osztályú csapat ellen tétmérkőzést játszik, például a Magyar Kupában, akkor a rendező félnek idejében jeleznie kell a különböző szervek (ÁNTSZ, Rendőr-főkapitányság, stb.) felé a mérkőzés időpontját, hogy megfelelő bejárás után a találkozó engedélyezésre kerüljön. Sajnos, mi erre csak másfél héttel a találkozó előtt tudtunk sort keríteni, ami már későnek bizonyult. A Monori Rendőr-főkapitányság nem tud kellő biztosítást adni a mérkőzésre, hiába jelezte a Paksi FC, hogy ők szurkolók nélkül érkeznének a találkozóra” – tette közzé a reakcióját a Maglódi Torna Club a csapat honlapján, miután kiderült, hogy zárt kapuk mögött kell lejátszaniuk a Paks elleni Magyar Kupa-mérkőzést.

A Magyar Labdarúgó-szövetség képviselői kedden rendkívüli pályabejárást tartottak Maglódon, és megváltoztatták a korábbi döntést.

A paksi klub honlapján Csertői Aurél vezetőedző elmondta várakozásait a mérkőzésről: „Az elmúlt szezonban a maglódiak még az NB III-ban futballoztak, kiestek, és így most a megyei I. osztályba kerültek. Ez azt jelenti, hogy több osztálynyi különbség van a két csapat között. Azonban nagyot hibáznánk, ha ez elbizakodottá tenne bennünket. Ugyanakkor, nem lebecsülve ellenfelünket, egyértelműen továbbjutást várok el a fiúktól.”

A találkozót augusztus 12-én 17 órakor rendezik a Kertész Károly Stadionban.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik