NB I: a mérges Artner rendet rakott, Véber öt játékosát bírálta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.26. 21:51
A Szombathelyi Haladás továbbra is versenyben van a labdarúgó NB I-ben a dobogós helyezésekért, miután Radó András góljával 1–0-ra legyőzte a Mezőkövesdet. Artner Tamás, a hazaiak szakvezetője a szünetben „rendet csinált”, a kövesdi tréner, Véber György öt játékosának is bírálta a hozzáállását.

„A Mezőkövesd olyan játékot vállalt fel, ami példaértékű, nehezen találtuk a letámadás ellenszerét. A szünetben tőlem szokatlanul mérges voltam a fiúkra, hogy rutinból, futás nélkül akarják megnyerni a meccset. A második félidőre gyorsabbá tettük a csapatot, az utolsó húsz-huszonöt perc olyan volt, amilyennek lennie kell. Simon Ádám hetek óta kiválóan futballozik, elöl Radó András mindig életveszélyes. Gratulálok a Mezőkövesdnek, játéka alapján nem kieső csapat” – idézi Artner Tamás értékelését a vaol.hu.Artner Tamás értékelését a vaol.hu.

„Újabban kínszenvedés a meccs utáni sajtótájékoztató. Hiába igyekszünk helytállni, a hajrában mindig kikapunk. Nem tudunk egy olyan szintet átlépni, amely pont, pontok megszerzésére lenne elég. Most is elszalasztottuk a pontszerzési lehetőséget, ismét nem tudtuk elkerülni a holtpontokat. Egy mérkőzés kilencven percig tart, addig kell jó teljesítményt nyújtani. Három kezdő- és két cserejátékosom is olyan hozzáállást és teljesítményt nyújtott, ami értékelhetetlen” – így Véber György, a kieső helyre visszacsúszó Mezőkövesd vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik