Újpest-FTC: Ez volt pályafutásom legrosszabb napja! - Rósa Dénes

Vágólapra másolva!
2010.09.14. 15:29
Rósa Dénes sajnálja a Ferencváros szurkolóit az Újpest elleni szombati élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen (0–6) történtek miatt, és abban reménykedik, hogy ugyanúgy feltámad a csapat, mint 2003-ban, amikor a Debrecentől elszenvedett súlyos vereség után bajnokságot tudott nyerni – derül ki a zöld-fehérek hivatalos honlapján közölt rövid interjúból.

„Elkeseredett voltam, amiért olyan helyzetbe hoztuk szurkolóinkat, hogy elveszíthették a fejüket. Reggel hatig én sem aludtam el a mérkőzés után; éjjel visszanéztem még a meccset, és ugyanígy tett néhány csapattársam is – idézi az ftc.hu a játékost. – Az első félidő összességében rendben lett volna. Úgy mentünk ki, hogy az elején eldöntjük a meccset, aztán fieszta lesz. Sajnos nem ez történt." ftc.hu a játékost. – Az első félidő összességében rendben lett volna. Úgy mentünk ki, hogy az elején eldöntjük a meccset, aztán fieszta lesz. Sajnos nem ez történt."

Rósa szerint együttese Marek Heinz kiállításáig partiban volt, ám a későbbiekben a mélységi indításokkal operáló Újpest felülkerekedett, játékosainak szinte minden összejött. A honlap felvetésére, miszerint 2003-ban a zöld-fehérek 5–0-ra kikaptak Debrecenben, mégis bajnokok lettek, Rósa így reagált:

„Így van, akkor talpra álltunk – legyen minden ugyanúgy, mint akkor. De a mostani vereség fájóbb, mint az akkori. Ráment legalább két napom, hogy valamennyire elkezdjem feldolgozni. Ez volt pályafutásom legrosszabb napja. Sajnáltam a szurkolókat, megértem a dühüket, hiszen ők is nyerni akartak."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik