Egervári Sándor első győzelmét ünnepelhette új csapatával

Vágólapra másolva!
2007.08.04. 20:06
Otthon tartotta a három pontot a Győr labdarúgócsapata az NB I 3. fordulójában. Egervári Sándor együttese a szünetben két góllal vezetett, azonban a második játékrész végén Sztevanovics hibája után Perez egyenlíthetett volna, de a győri kapus javított.

LABDARÚGÓ NB I, 3. FORDULÓ

Helyszín: Győr
Nézőszám: 3500
Játékvezető: Sulyok G.
Asszisztensek: Ring Gy., Tóth II V.
A KEZDŐCSAPATOK
GYŐR TATABÁNYA
1 Sztevanovics 18 Polekszics
25 Nikolov 66 Farkas V.
32 Stark 14 Balogh B.
26 Supics 6 Filó
14 Völgyi 79 Megyesi
13 Pákolicz 27 Kriston
5 Bank 30 Weisz
23 Tokody 3 Balogh Z.
8 Józsi 5 Hajdú N.
10 Bogdanovics 10 Juan Pérez
11 Brnovics 17 Ferenczi G.
Vezetőedző: Vezetőedző:
Egervári Sándor Mészáros Ferenc
Gólszerző(k): Bogdanovics (6.), Farkas V. (13., öngól) ill. Filó (75.)
Csere: Supics helyett Kovács Z. (46.),Tokody h. Jäkl (68.), Pákolicz h. Granát (90.) ill. Balogh Z. helyett Ughy (41.), Ferenczi G. h. Horváth P. (57.), Hajdú h. Németh (74.)
Sárga lap: Kovács Z. (56.) , Nikolov (63.), Bank (76.), Bogdanovics (77.) ill. Ughy (58.),

A szerb Igor Bogdanovics révén már az első félidő elején megszerezte a vezetést Győr. A hazaiak a gól után is egyértelműen mezőnyfölényben futballoztak, majd az öngólt vétő Farkas Viktornak köszönhetően hamarosan meg is duplázták előnyüket. Mészáros Ferenc alakulata rendkívül visszafogottan játszott az első negyvenöt percben.

A vendég tatabányaiaknak nem sikerült komolyabb helyzetet kidolgozniuk, így a lendületesen játszó Igor Bogdanovics vezérelte hazaiak megnyugtatónak tűnő előnnyel zárták az első félidőt, igaz helyzeteik alapján akár még több góllal is vezethettek volna.

A második játékrészben Egervári Sándor csapata ott folytatta, ahol abbahagyta, de az egyértelmű mezőnyfölényben játszó hazaiak nem tudták értékesíteni sorozatban kidolgozott helyzeteiket. A több bravúrt is bemutató Vukasin Polekszicsnek is köszönhető, hogy a győriek nem növelték tovább előnyüket.

A félidő hajrájára több kihagyott győri helyzet után Filó Tamás fejesgóljával meglepő módon szépítettek a vendégek, majd kissé visszaesett a hazaiak játéka, így esély nyílt a tatabányaiak előtt a pontszerzésre. A legnagyobb helyzet Juan Pérez előtt adódott, aki elcsípte Szasa Sztevanovics kapus rossz ütemű passzát, de a szerb játékos jóvátette hibáját és lehúzta a kissé körülményes mexikói támadó emelését.

A hátralevő percekben már nem változott az eredmény, így a Tatabánya három forduló után továbbra is nyeretlenül áll.

Az előző fordulóban, Debrecenben elszenvedett vereséget követően, második mérkőzésén Egervári Sándornak már sikerült begyűjtenie a három pontot új csapatával.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik