Nem tudni, kitart-e az FC Sopron mellett a gárda főtulajdonosa

Vágólapra másolva!
2007.06.19. 21:00
Az Újpest FC, a REAC és az FC Fehérvár mellett az FC Sopron is megkapta a rajtengedélyt az MLSZ fellebviteli bizottságától, a bordó-fehér gárda szurkolói azonban egyelőre csak reménykedhetnek, hogy a csapat neki is vág az új évadnak. A futball-kft. vezetői ugyanis hallgatásba burkolóztak.

A soproni szurkolók egyre idegesebbek. Tartja magát a szóbeszéd a városban, hogy Vízer László Máriusz főtulajdonos hátat akar fordítani a csapatnak, amely gyakorlatilag a labdarúgócég összeomlásával járna. Az üzletember már többször bizonyította, hogy némiképp öntörvényűen vezeti a vállakozást.

Az évad befejezése óta kevés érdemi információ szivárgott ki a Káposztás utcai klubirodából. Csak néhány átigazolási hír röppent fel, az is inkább a távozókról. Köteles Zsolt, a csapat ügyvezető-igazgatója immráon napok óta nem áll lapunk rendelkezésére, telefonját nem veszi fel, az üzenetekre nem reagál. Éppígy elérhetetlen a főtulajdonos, Vízer László Máriusz is.

Gyanús némaság. A soproni szurkolók pedig tudni akarják, kitart-e a csapat mellett Vízer László Máriusz.

A szerdai Nemzeti Sportból megtudhatja, hogyan juthatott idáig a 2005-ben kupagyőztes együttes. Elolvashatja, hogy a soproni önkormányzatnál hogyan vélekednek a főtulajdonos cselekedeteiről, és miért jut csupán három hét a csapat felkészülésére.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik