Nemzetisport.hu 2012.12.14 14:42 Frissítve: 2014.12.12 02:17

Kajak-kenu: Fábiánné és az ezüstnégyes 3 tagja a Vasasban folytatja

Hivatalossá vált, hogy Fábiánné Rozsnyói Katalin, illetve az olimpiai ezüstérmes férfi kajaknégyes három tagja, Kulifai Tamás, Pauman Dániel és Tóth Dávid Rióig a Vasasban folytatja a pályafutását.

 

„Számomra a legfontosabb az volt, hogy megnyugtató és nyugodt körülmények között tudjuk megkezdeni a felkészülést a riói olimpiára, hiszen versenyzőim és számomra ez a következő cél. Az elmúlt hetek egyeztetései, az az empátia, amelyet személy szerint én és csapatom kapott a Vasas elnökétől és munkatársaitól, engem megnyugtatott, hogy jó döntést hoztunk” – nyilatkozta a vasassc.hu-nak Fábiánné Rozsnyói Katalin.

„Mindannyian nagyon örülünk, hogy egy ilyen nagy múltú egyesület, mint a Vasas otthont adott nekünk és most már újra csak a felkészülésre, az előttünk álló feladatokra koncentrálhatunk. Az elmúlt napokban is meggyőződhettünk arról, az egyesület vezetése mindent megtesz, hogy Kati néni vezetésével – aki nagy örömünkre vállalta a felkészítésünket – a legjobb körülmények között dolgozhasson a mi kis hatfős csapatunk, amelyhez rövidesen újra csatlakozik Kammerer Zoli is" – mondta Pauman Dániel.

A kitűnő szakember és a három kajakos korábban az MTK alkalmazásában állt, de szeptember 30-án lejárt a szerződésük, és nem hosszabbították meg azt – többek között azért sem, mert a kék-fehérek tartozásokat halmoztak fel sportolóik felé. Fábiánné és a négyes érintett tagjai bizalomvesztéssel és a tartozások tényével indokolták a távozásukat. A kajakosok már ekkor közölték: eddig is az edző miatt maradtak a klubnál, és továbbra is vele képzelik el a pályafutásukat.

 

2021.10.02 21:01:28

Kajak-kenu MTI/ CS. B.

Az ifjúságiaknál Sellyei Csanád győzött, míg az ezüstérmet Kolozsvári Brúnó szerezte meg.

2021.09.19 08:24:44

Kajak-kenu V. Á.

Csipes mellett a Hajdu, Fekete páros, a női kenu négyes, valamint a női kajak négyes is ezüstérmes lett • Aranyérmes a kajak kettes vegyes páros.

2021.09.06 23:05:42

Kajak-kenu CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Ez a vérre menő rivalizálás a legnagyobb román-magyar sportbarátságot szülte. A legendás Wichmann Tamás, Ivan Patzaichin duettet, olyan kapcsolatot, amelynek hőfoka az aktív pályafutás befejezése után sem csökkent.

2021.08.27 19:56:55

Kajak-kenu CS. B.

Bodonyi Dóra kihagyja a versenyt, s a kvartettben Gazsó Alida Dóra fogja helyettesíteni.

2021.07.02 10:07:41

Kajak-kenu nemzetisport.hu

Július 10-én, szombaton tartják a nyár egyik legnagyobb szabású szabadidősport-eseményét. (x)