PSG: közel a megegyezés Mbappé és a Real Madrid között, 2024-ben ingyen érkezik – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.06.28. 09:04
null
Közel a megyegyezés Kylian Mbappé és a Real Madrid között, a francia csatár 2024-ben ingyen érkezne (Fotó: Getty Images)
A világsajtóban hetek óta állandó téma Kylian Mbappé párizsi jövője. Mint ismert, a világbajnok támadó nemrég kijelentette, hogy nem él a szerződésében lévő egyéves hosszabbítási opcióval, s bár többször is kifejtette, hogy a következő idényt a Paris Saint-Germainnél tölti, úgy fest, már pontosan tudja, hogy 2024-ben, azaz szerződése lejártával a Real Madridhoz távozik, s a Foot Mercato szerint közel is áll ahhoz, hogy megegyezzen Florentino Pérezékkel.

 

Mbappé bejelentése után a PSG vezetői úgy döntöttek, hogy mihamarabb eladnák támadójukat, hogy ne ingyen távozzon, a 24 éves labdarúgó azonban erre nem hajlandó, és a következő idényben még a párizsiaknál játszana.

A Foot Mercato úgy tudja, hogy Mbappé és a Real Madrid már készen áll a megállapodásra, melynek értelmében a támadó jövő nyáron a spanyol fővárosba ingyen teszi át székhelyét, de a PSG vezetősége még nem tett lépéseket Florentino Pérezék felé.

Mint megírtuk, Mbappénak anyagi szempontból busásan megérné, ha Párizsban maradna a következő idényben, ugyanis szeptemberben egy 90 millió eurós hűségbónusza aktivizálódna.

Az ügy azonban azért is nagyon összetett, mert mindhárom félnek mások a szándékai, a PSG pedig 180 és 200 millió euró közötti összeget kérne Mbappéért, melyet a madridiak készek kifizetni, de nem kell sietniük, ugyanis a párizsiak sem állnak készen arra, hogy megváljanak egyik legjobbjuktól – pláne azok után, hogy Lionel Messi és Sergio Ramos is távozott a csapattól.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik