PSG: Mbappé közölte, hogy nem hosszabbít – sajtóhír

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2023.06.12. 23:40
null
Kylian Mbappé a döntésével sarokba szorította a PSG-t (Fotó: AFP)
A francia L'Équipe úgy tudja, Kylian Mbappé írásban értesítette a Paris Saint-Germain vezetőségét arról, hogy nem kívánja meghosszabbítani jövő nyáron lejáró szerződését. A francia bajnok így ezen a nyáron meghallgathatja a világbajnok csatárért tett ajánlatokat.

 

Bár voltak nézeteltérések a klub és játékosa között, a PSG-nél eddig abban bíztak, sikerül meggyőzni Mbappét a maradásról, így a hétfői fejlemény sokkolta a klubot.

A 24 éves labdarúgónak július 31-ig kellett volna aláírnia a szerződésében szereplő plusz egy évre szóló opciót, de ez nem fog megtörténni. Mbappé, aki 2022-ben három év helyett kettő plusz egy idényre szóló szerződést kötött a klubbal, jövőre szabadon igazolhatóvá válik.

Mivel a világ legdrágább játékosáról van szó, a PSG úgy is rengeteget kereshetne Mbappé eladásával, hogy mostani szerződése már csak egy évre szól.

Az már most biztosnak tűnik, hogy a jövőjét eddig Mbappéra alapozó klubnak teljes újratervezésre lesz szüksége, csak az a kérdés, hogy még ezen a nyáron (Lionel Messi már távozott, és jó esély van rá, hogy Neymar is elhagyja a klubot) vagy csak jövőre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik