Will Still veszi át a Nizzába távozó edző helyét Lensban – hivatalos

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.06.10. 18:54
Fotó: rclens.fr
Megvan a francia labdarúgó-élvonalbeli (Ligue 1) Reimstől távozó Will Still új csapata, a 31 éves trénerre a Lens csapott le – derül ki az észak-franciaországi klub honlapján közölt közleményből.

 

Will Still angol anya és apa Belgiumban született gyermeke, és nem kis részben videojátékok segítségével képezte ki magát futballedzővé. A Reimsnél annak idején (2022 őszén) úgy nevezték ki, hogy nem volt megfelelő végzettsége – a klub meccsenként több mint 20 ezer eurónyi büntetést fizetett a hivatalos papírok hiánya miatt –, e körülmények még különlegesebbé, hálás sajtótémává tették azt a bizonyos nagy sorozatot, amely során 19 mérkőzésen keresztül nem talált legyőzőre a patinás alakulat.

A Ligue 1 történetének negyedik legfiatalabb szakvezetője május elején távozott a Reimstől,  miután – részben az elmaradó igazolások, részben csapata formahanyatlása miatt – konfliktusba került a klub vezetőségével.

A generációja egyik kiemelkedő edzőjének tartott szakemberre a Lens csapott le azt követően, hogy az észak-franciaországiakat 2020 óta irányító Franck Haise a Nice csapatához szerződött.

Still összesen 33 tétmeccsen dirigálta a Reimst, ez idő alatt 12 győzelem, hét döntetlen és 14 vereség volt a mérlege.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik