2026: 11-esek a csoportkörben? ; az Év edzője: Bíró Attila, a Csang Csing Lina, Bánhidi duó vagy Marco Rossi

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.01.04. 23:03
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:

Épp hogy befejeződött a katari futball-vb, máris Amerika felé fordul a figyelem. Hatalmas távolságok, három rendező, 48 csapat, Európának csak plusz három hely, Óceániának ellenben egy garantált kvóta – és még az is lehet, hogy hármas csoportok, döntetlen esetén tizenegyesrúgásokkal… Minden, amit a legalább újra nyári 2026-os világbajnokságról tudni érdemes két oldalon.
Épp hogy befejeződött a katari futball-vb, máris Amerika felé fordul a figyelem.
Hatalmas távolságok, három rendező, 48 csapat, Európának csak plusz három hely, Óceániának ellenben egy garantált kvóta – és még az is lehet, hogy hármas csoportok, döntetlen esetén tizenegyesrúgásokkal… Minden, amit a legalább újra nyári 2026-os világbajnokságról tudni érdemes két oldalon.

Muhamed Besic hazament a Ferencvárossal Spanyolországba. Amint azt a bosnyák légióssal beszélgető Borbola Bence megtudta, a középpályás immár Mallorcában van otthon, mert angliai évei alatt úgy döntött, hogy ideköltözik.

Az edzőkön a sor az M4 Sport – Az Év Sportolója Gála visszaszámlálásában. A női pólóválogatottal vb-ezüstérmes Bíró Attila, a Liu Shaoangék sikerei mögött álló Csang Csing Lina, Bánhidi Ákos duó és persze a futballválogatottól Marco Rossi maradt versenyben, de a korábbi győztesek mellett az is kiderül, hogy miért szerintük fogyatékosok és miért nem fogyatékkal élők például a parasportolók…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik