Vb 2014: Assou-Ekotto elmondta, miért ment neki csapattársának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.21. 15:25
null
Assou-Ekotto (jobbra) és Moukandjo (balra) csúnyán összeveszett a horvátok elleni meccsen (Fotó: Action Images)
A kameruni Benoit Assou-Ekotto elárulta, miért próbálta meg lefejelni csapattársát, Benjamin Moukandjót a horvátok elleni mérkőzésen.

Kamerun sima, 4–0-s vereséget szenvedett a horvátoktól, a mérkőzés hajrájában ráadásul csúnya és szokatlan jelenet játszódott le: az afrikai csapat védője, Benoit Assou-Ekotto megpróbálta lefejelni csapattársát, Benjamin Moukandjót. A Tottenham játékosa elmondta, miért ment fel benne a pumpa.

„Az egész a Mexikó elleni meccsen kezdődött (Kamerun 1–0-ra kikapott – a szerk.) – mondta a 30 éves védő. – Moukandjo az én oldalamon megpróbált kicselezni két embert, de elvesztette a labdát. Mondtam neki, hogy inkább passzolnia kellett volna nekem, és ő igazat adott. Aztán ugyanez megismétlődött Horvátország ellen. Mindenki hibázhat, ám amikor újra rászóltam, azt válaszolta, hogy szálljak le róla. Ezt nem tudtam elfogadni. Túl nagy volt a feszültség azon a meccsen. Nem tudtam tartóztatni magamat, bár null nullnál ez nem történt volna meg. Az öltözőben Samuel Eto'o beszélt hozzám, de nem láttam be a hibámat, olyan mérges voltam. Másnap a reggelinél újra találkoztunk Moukandjóval, és kezet ráztunk.”

Ha érdekli, milyen ember valójában Benoit Assou-Ekotto, olvassa el cikkünket a vb megmondóemberéről.

A fejes

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik