Nem kell műteni, az orrát törő Mbappé máris vicces kedvében van

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2024.06.18. 07:43
Kylian Mbappé a sérülést követően (Fotó: Getty Images)

Mint megírtuk, Kylian Mbappé orrtörést szenvedett a franciák hétfő késő esti csoportmérkőzésén a labdarúgó Európa-bajnokságon (Franciaország–Ausztria 1–0). A francia szövetség éjszakai közleménye szerint a játékost megvizsgálták a düsseldorfi kórházban, és az orvosok a válogatott stábjával közösen arra jutottak, hogy egyelőre nincs szükség műtétre, Mbappé maszkkal újra játszhat „a szükséges lábadozási idő” után. A kérdés, hogy ez mennyi lesz; olyan információ nem látott napvilágot, hogy a csatárnak biztosan ki kell hagynia a franciák következő, pénteken esedékes, Hollandia elleni mérkőzését.

A francia sajtó mindenesetre megkönnyebbüléssel vette a hírt, ahogyan azt is, hogy Mbappé a humoránál van, és a közösségi médiában még az éjjel arra biztatta követőit, hogy javasoljanak neki maszkot.

A poszt sok millió megtekintésnél jár, a válaszok száma jóval 10 ezer felett; ha rájuk kattintanak, megtekinthetik az eddig befutott tippeket. Eddig a Mbappé szívének amúgy is kedves Tini Nindzsa Teknőc változat tűnik nyerőnek…

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik